Caută

Booking:

Andreea Pavăl (0737.477.477)

DATINA

SOCIAL

MEDIA

STATS

RIDER TEHNIC

1

DATINA

BIOGRAFIE

În anul 2003, într-o perioadă în care fenomenul etno-dance, părea că nu mai respiră, ia fiinţă trupa Datina (Marius şi Andreea). Trupa apare surprinzător pe piaţa muzicală, ca un duet salvator, bine pus la punct din perspectiva muzicală şi din punct de vedere imaginistic.

Primul album, intitulat “Lângă voi…”, a reuşit să atragă în scurt timp nominalizarea trupei la “MTV Music Awards România” 2004, la categoria “Cea mai bună trupă etno a anului”, tot în acelaşi an, Datina primind premiul pentru “Cea mai bună trupă etno”.

Dacă până în anul 2011, trupa Datina, a cântat, aproape exclusiv, piese de dragoste, lucrurile s-au schimbat odată cu piesa “Hai, hai sus paharu’”. Producţie, care a fost lansată de casa de discuri Sprint Music şi este prima lor piesă etno de petrecere. Mesajul piesei „Hai, hai sus paharu”, „Joacă şi trăieşte, simte româneşte”, “Of, of dragostea”, se adresează iubitorilor de muzică de toate vârstele.

Cel mai recent single semnat Datina se intitulează ”Să iubești doar pe furat” și a fost lansat în luna septembrie a anului 2017 . Filmarea videoclipului a avut loc într-un cadru natural, iar Marius și Andreea i-au avut alături pe actorii și cascadorii din echipa ”Lupii albi”. În urma acestei colaborări a rezultat un videoclip expresiv, inedit, care merită vizionat.

Cu o experienta de 15 ani în industria muzicală, trupa Datina reușește de fiecare dată să câștige inimile oamenilor. Muzica lor trece dincolo de barierele preferintelor muzicale sau ale vârstei. Lumea îi adoră datorită pieselor interpretate (90% fiind compoziții proprii), prezenței scenice impecabile și a energiei debordante pe care o posedă si o transmit în timpul show-ului.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.