Booking:

Georgiana Slabu (0726.771.102)

Deepside Deejays

SOCIAL
MEDIA
STATS

RIDER TEHNIC

Deepside-Deejays

BIOGRAFIE

Deepside Deejays este o trupa romaneasca formata in 2008. Aceasta a fost printre primele proiecte de muzica house din Romania care, impreuna cu David Deejay si Inna, au inventat si sustinut fenomenul „popcorn”.

Chiar și de la lansare, muzica lor a fost rezultatul unei experiențe enorme în spatele scenei, ca scriitori de melodii și producători de muzică și chiar ca interpreți în proiecte anterioare. Așa că Deepside Deejays nu erau pe punctul de a fi un miracol unic, a fost creat pe termen lung cu o strategie bazată exclusiv pe muzică.

Cu o educație clasică oferită de cele mai bune universități de muzică din țară, Silviu Paduraru (Dave Pryce), fondatorul Deepside Deejays, a avut o înțelegere profundă a muzicii care a fost finalizată, după mulți ani de experiență de studio, de know-how-ul întotdeauna necesar .

In primii 6 ani de la infiintarea Deepside Deejays, au lansat 50 de remixuri (piese de mare nume precum Thomas Gold, Martin Solveig, John Dahlback, Ian Carey, Soul Avengerz, The Good Guys si multe altele), atingerea succesului comercial chiar de la primul lor single. „Beautiful Days” a fost o lovitură atât la nivel național, cât și la nivel internațional, în țări precum India, Dubai, Egipt sau Maroc. A atins locul 1 in Polonia, Maroc, India, Grecia, Cipru, Romania, Malta, ajungand top zece in Suedia, Norvegia si a ajuns in top 20 in topurile de dance francez si german.

Anul 2009 a fost un an aglomerat pentru baieti! Ei au câștigat concursul de remixuri „Toolroom Records”, iar în mai au fost declarați „câștigătorii finalelor mari” într-un concurs alături de FOEM și Martin Solveig. Remixul câștigător a fost anunțat de Martin Solveig însuși, în timpul Festivalului INOX din Franța, pe 17 mai.

În 2010, unul dintre cei mai cunoscuți DJ din întreaga lume, Tiesto, se familiarizează cu remixul lor pentru „Don`t Say It`s Over” (al artistului român Alex Velea) și decide să includă acest remix atât în ​​emisiunea sa radio „Elements of life „și a actelor sale vii, contribuind la creșterea și succesul carierei.
Cel mai bun an fost încă să vină: 2011 a adus cel mai mare succes comercial – Never Be Alone. Traseul a atins punctul maxim. 1 în Rusia și CSI, Spania, Maroc, Turcia, Tunisia, Cipru și multe altele, și nu în ultimul rând, în țara lor de origine, România.

A fost un succes instantaneu și a devenit cântecul lor de semnătură la nivel mondial. De asemenea, a confirmat filosofia tipilor, că cel mai puternic instrument este muzica lor, care va vorbi mereu pentru sine.

Mai târziu în acel an, au lansat o piesă de urmărire, Stay with me tonight, care a lovit o notă mai romantică decât oricare alte cântece, povestind povestea de zi cu zi a unui cuplu (fictiv) interpretat de actorii români Andrei Roșu și Ada Condeescu.

În 2012 Deepside Deejays a lansat „Look in to my eyes„ cu un video de vară care a fost filmat în Antalya, Turcia.

În 2013, băieții au lansat două melodii: Million miles away alături de rapperul din Caraibe Dollarman și The road back home, care a inclus vocea prietenului de o viata, Vicky Red.

La începutul anului 2014 au lansat „In my heart”, urmată de Highways, cea mai recentă piesă și prima lor lansare sub Metropolitan Records, propriul lor label.

În 2015, Deepside Deejays, reprezintă România la concursul Eurovision ca producători de muzică și compozitori alături de formația Voltaj.

2016 și 2017 au fost ani plini de colaborare! Astfel încât au lansat „Maybe Tonight” și „Sing it back” alături de Dael Damsa. „LOVE ON U” a fost un mare succes și o foarte bună colaborare cu Andy Leon.

2018 – au remixat Faydee „More” (alături de Blackjack) – un succes excelent de club.

Tot in acest an Deepside Deejays a schimbat formula trupei si au lansat „TU M’AS PROMIS” alaturi de Nadir, unul dintre cei mai buni artisti vocali din Romania si cunoscut pe plan international pentru hiturile sale „Vita Bella” si „Ecoute” alaturi de Havana si Alexandra Stan ”

2019 – „Maya”

Awards

– Best DJ Award at Romanian Music Awards;

– Best Featuring at Romanian Music Awards;

– Best Dance Project at Night.ro Awards;

– Best Dance Song at Romanian Music Awards;

– Best Dance Song in Russia at Europa Plus Music Awards;

– Best Romanian Music Artist – Enmoda Magazine – Cyprus.

In 2020, anul atipic pentru industria de entertainment a venit cu titluri noi pentru Deepside Deejays printer care “The Way We Live”

 

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.