Booking:

Eduard Cotoară (0767834505)

DENIZ CEM

SOCIAL

MEDIA

STATS

DENIZ CEM

BIOGRAFIE

Deniz Cem este un cântăreț și compozitor de succes care a câștigat numeroase trofee în toate țările europene. El are spectacole strălucitoare și un talent unic care impresionează publicul.
Deniz Cem a absolvit conservatorul MSM (Müjdat Gezen Sanat Merkezi) și a primit mai multe premii. El a fost apreciat de autoritățile europene în domeniul muzicii și producători.

A fost invitat la multe emisiuni TV din Europa și a participat la concerte în locații de prestigiu din piețele muzicale europene. În 2006, Deniz Cem a ocupat locul al treilea la Concursul Muzical Eurovision 2006 cu piesa sa „Tornero”.

Deniz a colaborat cu mulți cântăreți străini din întreaga lume. El a compus peste 70 de cântece proprii.
În 2013, a început promovarea unei alte piese în Rusia cu celebrul cântăreț Pierre Narcisse „Russian Lovers”, pe 30 decembrie 2013.
Deniz Cem a câștigat numeroase premii la diferite concursuri din întreaga Europă, cum ar fi „The Starordinara” în Italia în 2006, „The Best Original Song” și „The Best Performance” în Spania în 2008 și „The Best Artist” în Rusia în 2011, dovedindu-se un artist talentat și apreciat în lumea muzicală.

Din palmaresul lui Deniz Cem, mai menționăm:

  • 2006: Premiul special al juriului – Bulgaria, Premiul jurnalistului – Italia, Premiul juriului special – Moldova
  • 2008: Premiul special al aniversării Teodorovici – Moldova, Finalist la Festivalul „The Golden Stag” din România, între 230 de cântăreți
  • 2010: Premiul pentru cea mai bună interpretare și cea mai bună piesă – Cipru
  • 2012: Participare la Festivalul „Suncane Skale” din Macedonia
  • 2013: Semifinalist la Selecția Națională Eurovision din România
  • 2017: Premiul pentru cea mai bună piesă – Moscova, Rusia
  • 2019: Premiul pentru contribuția la relația culturală româno-turcă.

Deniz Cem a acumulat o colecție impresionantă de premii și recunoașteri în întreaga Europă, confirmându-și talentul și succesul în industria muzicală.

 

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.