9 noiembrie 2023

Dima Trofim feat. Bibi vin cu o super piesă, „Ne-am întâmplat”

Colaborarea fresh a momentului!
Facebook
Twitter
WhatsApp

Dima Trofim și Bibi lansează azi o super piesă, „Ne-am întâmplat”, o colaborare mult așteptată din partea artistului și prezentatorului TV. În colaborare cu Sprint Music și MusicLover, Dima Trofim și Bibi au reușit să producă un feat. pe care și l-au dorit și pentru care au colaborat frumos. Dima Trofim a venit cu propunere iar Bibi nu a stat deloc pe gânduri.

„M-am bucurat din suflet când Dima mi-a spus că și-ar dori ca vocea mea să fie pe această piesă, alături de vocea lui. Mi-a plăcut enorm să colaborez cu Dima, este un om perfecționist, muncitor și foarte pozitiv, iar timpul petrecut în studio și la filmarea videoclipului a fost cu adevărat plăcut. Piesa pe care o cântăm împreună, „Ne-am întâmplat”, este sensibilă și are un mesaj superb. Sperăm din suflet să vă placă și vouă și să vă regăsiți, să o ascultați cu drag și să fie pe repeat în playlist-ul vostru”, mărturisește Bibi.

La rândul său, Dima Trofim, se bucură din plin de colaborarea cu Bibi.

„În sfârșit a venit ziua în care scot și eu piesa. Sincer, chiar am emoții pentru că este o colaborare pe care chiar am așteptat-o, între mine și Bibi, o artistă completă, e și un influencer care dă clasă multor influenceri de la noi. Bibi este o fată cu o imagine foarte curată, o bună actriță, știe să joace și am văzut-o în diverse seriale, iar de calitățile ei vocale nu mai spun pentru că se știe acest lucru și ne-a demonstrat asta tuturor. Este o artistă adevărată! Nu vreau să uit nici de calitățile de om pentru că este o persoană foarte educată, îi cunosc familia, când am filmat primul vlog alături de ea l-am cunoscut și pe tatăl ei. Începutul acestei piese a fost mai exact în studioul Molecule Production, alături de Felix Popescu (Felix Noa) și Alin Onoiu (SMAX). Le mulțumesc mult pentru această șansă de a colabora, m-am implicat și eu la piesă și am scris la text, am găsit o super chimie cu ei pentru că după această melodie am mai lucrat împreună, urmează și alte proiecte alături de ei. Nu ne oprim doar la această colaborare. Îi mulțumesc și lui Marius China de la Sprint Music pentru că mi-a dat această șansă și nu vreau să îl dezamăgesc, el m-a îndrumat spre băieții de la Molecule Production. Să nu îl uităm nici pe Silviu Mîndroc care este un super regizor, știu că l-am terorizat foarte mult de când am scris piesa „Ne-am întâmplat” și până am ajuns să filmăm. Este un adevărat profesionist și sper din tot sufletul să mai colaborăm. Clipul chiar m-a făcut să zâmbesc pentru că a ieșit pe placul și pe sufletul meu și Bibi este mândră de acest videoclip. Vreau să dau lovitura de această dată, abia aștept să aud că piesa a urcat cât mai sus. Îi mulțumesc lui Bibi pentru această colaborare și tuturor colegilor mei care mă susțin!”, a spus Dima Trofin, prezentatorul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.