Booking:

Marius China (0723.315.180)

DJ PROJECT

SOCIAL

dj-project

BIOGRAFIE

Formaţie dance românească înfiinţată la Timişoara în anul 2000. De-a lungul anilor, din acest proiect au facut parte artistele: Ellie White, Giulia Anghelescu, Adela Popescu şi, în prezent, Ela Rose. Peste graniţele României, Dj Project a fost promovat sub numele de “Elena”.

În anul 2004, Dj Project a fost formaţia ce a staţionat cel mai mult în topurile radio din România. Hitul poartă numele “Lumea ta” şi a fost în Romanian Top 100 timp de 40 de săptămâni.

În mai 2007, pentru al doilea an consecutiv, formaţia primeşte titlul de cea mai bună trupă dance la premiile MTV România. Titlul le este adus de hitul “Eşti tot ce am”.

Anul 2016 îmbogăţeste componenţa formaţiei Dj Project cu tânăra şi talentata Ela Rose. Ela nu le e străină băieţilor, ea colaborând cu aceştia în anul 2010 la piesa “No U no love”. Pe finalul anului, o nouă prezenţă feminină încântă fanii Dj Project. Numele tinerei cântăreţe este Xenia, iar alături de ea, formaţia lansează o nouă piesă încununată de succes, intitulată “Ochii care nu se văd”.

Începutul anului 2017 aduce o nouă colaborare Dj Project cu Giulia, lansând piesa “O secundă”, urmată de colaborarea băieţilor cu Elena Gheoghe pentru piesa “Duminica”, precum şi single-ul “Get Fresh”. În luna septembrie, Dj Project îşi bagă fanii în suspans, prezentând-o pe noua solistă a formaţiei, Mira.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.