Caută

Booking:

Marius Chină (0723.315.180)

DJ PROJECT

SOCIAL

MEDIA

STATS

279 K +
6.35 K
DJ Project

BIOGRAFIE

DJ Project este o formaţie dance românească înfiinţată la Timişoara în anul 2000.

De-a lungul anilor din acest proiect au facut parte artistele: Ellie White, Giulia Anghelescu, Adela Popescu, Theo Rose, Mira, Roxen şi în prezent, Andia. Peste graniţele României, Dj Project a fost promovat sub numele de “Elena”.

În anul 2004, Dj Project a fost formaţia ce a staţionat cel mai mult în topurile radio din România. Hitul poartă numele “Lumea ta” şi a fost în Romanian Top 100 timp de 40 de săptămâni.

În mai 2007, pentru al doilea an consecutiv, formaţia primeşte titlul de cea mai bună trupă dance la premiile MTV România. Titlul le este adus de hitul “Eşti tot ce am”.

Anul 2016 din componenţa formaţiei Dj Project ca face parte şi talentata Ela Rose. Artista nu le este străină băieţilor, ea colaborând cu aceştia în anul 2010 la piesa “No U no love”.
Pe finalul anului 2016, o nouă prezenţă feminină încântă fanii Dj Project. Numele tinerei cântăreţe este Xenia, iar alături de ea, formaţia lansează un nou încununat de succes, intitulat “Ochii care nu se văd”.
2017 aduce o nouă colaborare Dj Project, de data asta cu Giulia,impreuna lansând piesa “O secundă”, urmată de colaborarea băieţilor cu Elena Gheorghe pentru piesa “Duminica”, precum şi single-ul “Get Fresh”.

În luna septembrie 2017, Dj Project îşi anunta noua solista a formatiei, pe numele ei Mira.

Odată cu venirea Mirei alături de ei, succesul nu întârzie să apară, iar lansarea piesei „Inimă Nebună„, adună peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Anul 2019 incepe in forta, alaturi de o noua voce feminina.Theo Rose este artista cu care Dj Project lanseaza piesa „In Locul Meu”

Urmeaza încă două colaborări de succes ale baietilor „4 camere„ feat. Ami, „Retrograd„ feat. Andia. Despre întâlnirea cu Andia, Gino a povestit: „Am căutat 6 luni vocea pentru această piesă. Și când am auzit-o, am știut: ăsta e timbrul vocal – fresh, modern”.

Retrograd” a avut parte de multe aprecieri, si desi au trecut multe luni de la lansare, piesa este inca in topuri si are peste 21 milioane de vizualizări pe youtube.Melodia vorbește despre mersul înapoi, despre regres și despre ultima licărire a speranței, în cadrul unei relații.

Dupa succesul piesei”Retrograd” Dj Project lanseaza „Slabiciuni”, o piesa cu un mesaj puternic, la fel ca si” Retrograd”, avand o incarcatura emotionala foarte mare.
La numai două săptămâni de la lansare, piesa ”Slăbiciuni” – DJ Project feat. Andia a ajuns în top 10 Shazam, avand peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube, pe un canal recent creat, și aflandu-se în top 10 pe radio.

Slăbiciuni” a trecut rapid granițele României și este apreciată în mai multe țări din Europa.
Pentru a le face o surpriză fanilor internaționali, DJ Project a lansat si varianta în limba engleză a melodiei ”Slăbiciuni”, ”Weakness”.

Inceputul anul 2021 aduce o noua colaborare Dj Project si Roxen, o colaborare fresh, „Parte din Tine”o piesa cu un aer romantic si un beat electronic , care vorbeste despre sentimentele regasirii si iubire.Piesa a fost compusa si produsa de Gino Manzotti si Andy Paton.Artistii au lansat si un videoclip la aceasta piesa, clipul avand la baza cele 7 arte, prezentand-o pe Roxen ca fiid muza artistilor din trecut.

La trei ani dupa prima colaborare, Dj Project si Mira, revin cu un nou single”Cheia Inimii Mele”, o piesa cu un mesaj sensibil, inspirat dintr-o poveste de dragoste din trecut, a carei rana nu s-a vindecat.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.