Caută

Booking:

Marius Chină (0723.315.180)

DJ Sava & Adriana Onci

SOCIAL

MEDIA

STATS

dj sava

BIOGRAFIE

Constantin Sava, cunoscut sub numele de DJ Sava, este un muzician, DJ și producător muzical de muzică dance electronică. Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a peste 15 ani în industria muzicală, DJ Sava a câștigat numeroase premii importante pe parcursul anilor.

Cariera sa a debutat în 2004, când a lansat single-ul „Gone Away,” care a devenit un succes comercial în România și Europa, marcând începutul unei călătorii muzicale fascinante. În 2008, a avut o colaborare de succes cu cântărețul Connect-R, lansând hitul internațional „Sunshine,” care a urcat în topurile muzicale și a devenit primul său număr 1 în România.

De-a lungul anilor, DJ Sava a continuat să colaboreze cu artiști de renume, precum Raluka, alături de care a lansat hit-uri notabile precum „I Like (The Trumpet),” „Love You,” „Aroma,” și multe altele. A avut, de asemenea, colaborări de succes cu artiști internaționali, inclusiv Faydee pentru melodia „Love in Dubai,” Misha pentru „Tenerife,” Hevito pentru „Bailando,” Irina Rimes pentru „I Loved You,” Alina Eremia pentru „Dulce Amar,” și multe altele.

Continuarea călătoriei muzicale a lui DJ Sava a inclus lansarea unui album de rework-uri numit „ReFRESH” în vara anului 2023. Pe acest album, el a colaborat cu artiști precum Iuliana Beregoi, Connect-R, Shift, Uddi, Raluka, Liviu Teodorescu, Cleopatra Stratan, Adriana Onci și alții.

Adriana Onci, originară din Moldova, a devenit acum vocea în concertele lui DJ Sava. Cu o prezență charismatică și un talent vocal remarcabil, Adriana Onci adaugă o notă specială în muzica lui DJ Sava și contribuie la farmecul și succesul concertelor sale. Ei au lansat împreună piesa „Mi Ritmo” dar și „Ploaia” (alaturi de Uddi) de pe noul album #ReFRESH
DJ Sava continuă să aducă muzică electronică de calitate și inovație în industria muzicală, și rămâne un nume de referință în peisajul muzical românesc și internațional, cu numeroase hit-uri care au cucerit publicul din întreaga lume.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.