Caută

9 iulie 2019

Doddy feat. Levent Sali – Comsi Comsa 

Facebook
Twitter
WhatsApp

Ce piesa a scos Doddy , ce inseamna pentru artist “Comsi Comsa” si cu ce actor a colaborat acum!

Doddy nu sta degeaba vara asta! Celebrul rapper face ce face si poposeste mereu in studioul de inregistrari. Acolo se simte cel mai bine, iar ideile prind rapid contur. Artistul lucreaza la piese noi si chiar azi lanseaza un nou single :“Comsi Comsa”.
“Piesa “Comsi Comsa” a stat in “laborator” cam 2 ani de zile! Este o colaborare cu Levent Sali, un tanar talent de care am hotarat sa ma ocup imediat ce l-am auzit pentru prima data cantand. Videoclipul este unul plin de culoare. Relateaza visul unui baiat lovit de o minge imediat ce a zarit fata perfecta, vis in care se vede impreuna cu ea. Traditia “Summer Sensation” continua acum in 2019, dupa o pauza de 4 ani!”, a declarat artistul.

Doddy si-a facut un obicei din a scoate piese pentru compilatia “Summer Sensation”. Artistul a avut colaborari frumoase pentru acest proiect, care contine feat.uri cu colegi de breasla precum: Lora (“Bine Mersi”,”Dor sa te ador”), Nicole Cherry – “Rezervat”,  Vescan, Marcel Pavel, Oana Radu, ILo, What’s Up, Puya si multi altii.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.