31 martie 2020

DODDY ft. WHAT’s UP – Ura si la gara

Facebook
Twitter
WhatsApp

Doddy a scos asul din mânecă și lansează azi o noua colaborare cu What’s Up! Single-ul “Ura Și La Gară”, pregatit de Sprint Music are legătură cu ….dragostea, sau mai exact cu finalul unei povesti de iubire. Cei doi artiști sunt prieteni și se află acum la a doua colaborare ! Totusi….De ce “Ura Și La Gară”? Explică chiar Doddy!

„Single-ul “Ura Și La Gară” exprimă suferința după o despărțire, dar în stadiul în care deja trebuie să acceptăm și să “mergem mai departe”. Amintirile rămân, bineînțeles mai mult în mintea și sufletul celui care a iubit mai mult. Sunt la a doua colaborare cu What’s Up, prima fiind una mai personală din punctul amândurora de vedere și anume “Singur”, una din piesele mele preferate de pe primul meu album, “De La Zero”. Am ales să facem acum o piesă pentru “publicul larg”. La producția piesei am lucrat împreună cu Achi Petre (Achi), producător și totodată un bun prieten, alaturi de care am realizat și “Dor Să Te Ador”. Tot cu buni prieteni am lucrat și la videoclipul “Ura Și La Gara” și anume Boier Bibescu (producție video) & Elph (DOP/Montaj) ”, spune Doddy.

Doddy a făcut senzatie cu feat-ul cu Lora, pentru piesa “Dor să te ador”, care a inregistrat peste 80 de milioane de vizualizări pe YouTube. După “Comsi Comsa”, piesă pe care a lansat-o alături de tânărul actor Levent Sali, Doddy a lansat “Ce te-aș”, un feat. cu Shift și Theo Rose, care la rândul său a avut success pe YouTube. O colaborare de excepție, clipul fiind regizat tot de Boier Bibescu și lansat de Sprint Music. In seria artistilor ce au colaborat cu Doddy de mai numara Ruby, Marcel Pavel, Oana Radu, Maximilian, dar si multi altii pentru care Doddy a semnat productii si compozitii.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.