Caută

13 septembrie 2021

Doddy și Shift au lansat videoclipul piesei „Forme Letale”

Ce îi leagă pe cei doi soliști?
Facebook
Twitter
WhatsApp

O nouă colaborare specială iși face loc în showbizz-ul muzical românesc. De dată aceasta e vorba despre Doddy și Shift, doi cunoscuți artiști care sunt legați de o frumoasă prietenie, care au lansat împreună cu Sprint Music „Forme Letale”, o melodie specială cu tot cu videoclip depre care vă spunem mai multe detalii.

Colaborările sunt la ordinea zilei în lumea muzicală de la noi însă Doddy și Shift nu lucrează pentru prima oară împreună. Ei au inregsitrat piesa „Forme Letale” și au filmat un videolcip special despre care ne-au spus mai multe. „Este o piesă reggae combinată cu reggaeton, o aveam de ceva timp și am zis să o fac împreună cu Shift. Ne-am întâlnit în studio, i-a plăcut foarte mult, aveam doar o schiță a piesei și am terminat-o în două ore. A fost cea mai rapidă piesă pe care am făcut-o în ultimii cinici ani. Dar a ieșit foarte bine și îmi place foarte mult. Vibe-ul ei este puțîn de vară dar poate fi ascultată oricând, poate fi difuzată și în cluburi toamna”, ne-a povestit Doddy, pe numele lui adevărat Polk Dumitru Claudiu. Cei doi au filmat și un videoclip regizat de Magic.

„S-a întâmplat să plec fără buletin de la București și am reușit să merg cu fotografia acestuia pe telefon. Dar în Timișoara nu au prea vrut să mă lase, s-a lăsat cu rugăminți, însă într-un final am reușit”, ne-a spus Doddy despre filmările de la Timișoara pentru videoclip. Cât despre prietenia dintre cei doi, am aflat că artiștii nu sunt la prima colaborare. Au mai lucrat împreună, prima oara s-a întâmplat acum cinci ani și au avut o problemă cu piesă și videoclipul respectiv.
„A doua colaborare a fost cu Shift și cu Theo Rose, a fost un adevărat succes, a avut peste 20.000 de milioane de vizualizări pe youtube, iar asta este a treia piesă. Dar am avut colaborări și pe albumul lui, deci am lucrat ceva timp împreună”, ne-a mai povestit Doddy care mai pregătește câteva surprize fanilor săi.

Dați play la piesă și sperăm să vă placă atât videoclipul cât și melodia.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.