14 mai 2021

E colaborarea momentului! Roxana Nemeș feat. What’s UP – Nutella’s

Facebook
Twitter
WhatsApp

Roxana Nemeș s-a întors cu forțe noi de la “Survivor România” și lansează o super piesă, o colaborare de excepție cu nimeni altul decât What’s UP. Oare ce vrea să spună cu “Nutella’s”și ce mesaj transmit artiștii prin aceast feat., Roxana Nemeș a dat din casă!

“ “Nutella’s” este prima piesă pe care am făcut-o după ce am venit din Dominicană, de la Survivor, o aveam pregătită dinainte! Este o piesă de dragoste. Experiența pe care am avut-o la Survivor m-a schimbat așa că simt că m-am regăsit perfect și am schimbat puțin și ritmul și abordarea în ce constă muzica pe care o să o cânt de acum încolo. Eu făceam piese de dragoste, de stare, iar acum simt lucrurile puțin diferit și mi-am schimbat percepția asupra vieții. Am început să apreciez mai mult fiecare lucru mic și să mă bucur din plin de tot ce îmi oferă viața! Eu sunt o fire veselă și plină de viață și vreau ca piesele mele să inspire și să îndemne la distracție, să ne trăim viața în armonie și bucurie”, declară Roxana Nemeș.

Cât despre colaborarea cu What’s UP, Nemeș mărturisește că aceasta a venit la momentul potrivit.

“Mi-a plăcut piesa “Nutella’s” din prima clipă în care am auzit-o, colaborearea cu el a fost cea mai potrivită pentru piesa asta, mă bucur că am colaborat, de la versuri până la felul cum a dat direcția piesei. Este exact ce mi-am dorit! Ne-am distrat foarte tare la filmările clipului, îmi place de el că e la fel ca mine, un tip foarte vesel și această colaborare sper să fie pe măsura piesei. Iar dacă vă duce cu gândul cumva la ciocolată, oricum îmbinată cu dragostea și muzica, face casă bună. Important e să ne păstrăm relațiile aproape de suflet! Și să dați play la “Nutella’s”!”, a mai adăugat Roxana Nemeș, care are o colaborare minunată cu Sprint Music.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.