Booking:

Carmen Stoian (0737.677.677)

EDWARD SANDA

SOCIAL
MEDIA
STATS
13.66 K+
83.20 K
148.3K
EDWARD SANDA

BIOGRAFIE

Edward Sanda este unul dintre artiștii momentului, fiind atât un solist de succes, cât și compozitor. Piesa lui de debut „Doar pe a ta”(feat. Ioana Ignat), a intrat încă de la lansare în topul celor mai difuzate piese pe radio și TV. Este cea mai descarcată piesă românească de pe iTunes și a fost declarată cea mai cautată melodie românească pe Shazam. A câștigat trofeul Media Music Awards 2017 – Best Shazam.

Recent a mai lansat o piesă de succes, „În palma ta”(feat. Ioana Ignat), compusă chiar de el, care se află în topuri atât pe radio, TV cât și în online, pe YouTube.

La sfârșitul lui 2018 a lansat o piesă și cu Cleopatra Stratan, „Cozonac”, care s-a bucurat de reacții pozitive din partea publicului, fiind difuzată pe radio si TV.

La începutul lui 2019 a lansat piesa „Inimi Pierdute”, după care a urmat colaborarea cu Amna pentru piesa „Milioanele de suflete”, piesa bucurându-se de un succes real în randul fanilor acestora. Cea mai recentă piesă se numește „Nimeni ca noi”. Anul 2020 a fost un adevarat succes muzical pentru artist, deoarece a reusit sa scoata primul sau albul, intitulat „Nuante de iubire”.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.