Caută

13 mai 2022

Emilian feat Connect-R – “UNA”

colaborarea verii
Facebook
Twitter
WhatsApp

Emilian este unul dintre artiștii care au reușit să urce rapid în topurile muzicale și să ajungă la inimile oamenilor cu piesele sale. După succesul înregistrat cu piese precum “O mie de inimi”, “De 3 zile nu am somn” feat Theo Rose sau cel mai recent single, “Tequila”,

Emilian vine cu un hit neasteptat alături de o legendă a muzicii românești: Connect-R. Succesul acestuia este deja bine cunoscut, iar marile lui hit-uri încă se aud pe radiouri.

Piesa “Una” este făcută în studiourile HaHaHa Production se poate asculta pe toate platformele de streaming începând cu data de 13 mai. Videoclipul hitului surprinde o poveste de dragoste intrigantă în imagini, iar Emilian și Connect-R împart ecranul într-un scenariu surprinzător.

Toata lumea spune ca femeile sunt niste ființe complexe. Asta vor să sublinieze Emilian si Connect-R în piesa ”Una” într-un sens pozitiv. În piesă se vorbește despre femeia care niciodată nu e la fel, una e ziua, alta noaptea, una ieri, una azi, acea femeie de care te-ai îndrăgostit nebunește și pe care încerci să o convingi de sentimentele tale, dar jocul dintre voi e ca unul de sah – nebunul urmărește regina, sau de ce nu, ea poate schimba rolurile oricând.

Emilian vorbește despre cea mai nouă colaborare “faptul că un artist atât de longeviv și respectat în industrie precum Connect-R a acceptat să facem această piesă împreună este o dorinta implinita acum, dorinta care a luat nastere de cand îl ascultam în perioada adolescenței și știam vers cu vers piesele lui”.
Piesa este o coproducție între HaHaHa Production | Cat Music| Hood Famous, muzica este creată de Dorian Micu, Florin Boka, Roland Kiss, Connect-R, Daniel Cretu, textul scris de Dorian Micu, Connect-R, iar de producție s-a ocupat Florin Boka ( Feenom).
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.