Booking:

Adriana Dobrin (0728.893.773)

BIOGRAFIE

ETNO este o formație de muzică etno-dance din România, înființată în anul 2000.

Primii trei membri au fost Silvia Stanciu, Simona Secrier și Radu Ille. Acesta din urmă a fost înlocuit cu Dan Lăzărică, care a plecat din formație în 2005, alături de Simona Secrier. Dupa plecarea din trupa a celor doi, in anul 2005, alaturi de Silvia Stanciu au venit in trupa Ramona Olteanu si Alin. In anul 2007 Alin a inceput un proiect solo, fiind inlocuit de Florin Grigore. In anul 2008, Silvia Stanciu, deasemenea a inceput un alt proiect muzical solo, iar in trupa alaturi de Florin Grigore si Ramona Olteanu si-au facut aparitia doua dansatoare.

Dupa terminarea facultatii de Arta Teatrala si Cinematografica, in anul 2009, Ramona Olteanu este inlocuita de Claudia Ghitulescu, pana in anul 2010.

Silvia Stanciu s-a relansat în industria muzicală cu un nou nume, Sylvie, iar primul său album, „În stil ETNO”, lansat în anul 2009, a avut rolul de a face tranziția artistei, de la etno la pop-dance.

Dan Lăzărică a început o carieră de compozitor, iar Radu Ille s-a lansat pe cont propriu.

Din anul 2010 pana in prezent, trupa Etno este formata din Florin Grigore si cele 2 dansatoare ale lui, tinere si talentate.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.