Booking:

Georgiana Slabu (0726.771.102)

EUGENIA NICOLAE

SOCIAL

MEDIA

STATS

EUGENIA-NICOLAE

BIOGRAFIE

Eugenia Nicolae se remarca in peisajul muzicii romanesti ca un artist inovator, dar si traditionalist. Combinatiile dintre folclor si muzica pop, trap, rock, funk aduce proiectul in atentia publicului larg. Vocea ei dovedeste o mare flexibilitate in abordarea mai multor genuri muzicale. Artista isi compune propriile piese si se implica in crearea imaginii vestimentare, dar si a videoclipurilor.

Printre single-urile lansate in 2021 amintim piesele: “Lie” in colaborare cu Puya, “Inima n-o mai răbda” feat. Cazanoi Brothers & RIME, “De ce nu ma legeni” sau “Doina” piesa ajunsa in semifinala Selectiei Nationale Eurovision.

Colaboreaza cu numerosi artisti atat pe scena, cat si in studio: Theo Rose, Randi, Puya, Ovi Jacobsen, Cazanoi Brothers si multi altii.

Eugenia Nicolae se dezvolta intr-o familie cu traditie muzicala, canta de la varste fragede alaturi de tatal ei, studiaza vioara si canto in copilarie. A absolvit studiile de licenta si master din cadrul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti. Activeaza si ca profesor timp de 5 ani atat in mediul privat, cat si in invatamantul de stat. Mereu in cautarea dezvoltarii personale si profesionale se inscrie si la Compania de Artisti.

Participa la festivaluri, concursuri muzicale, dar si show-uri tv precum Vocea Romaniei si Romanii au talent, momentele ei ajungand la inimile publicului. In 2021 se inscrie in selectia Nationala Eurovision alaturi de Cazanoi Brothers, ajungand in cea de-a doua semifinala a concursului.
Eugenia Nicolae este un artist care aduce un suflu nou muzicii romanesti, fusionand folclorul in varii contexte muzicale. Din acest motiv muzica ei este iubita de toate generatiile.

 

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.