Ce poate fi mai frumos decât bucuria resimțită atunci când locul e potrivit, ambianța e potrivită, decorul îți fură privirea, iar momentele artistice sunt demne de Wow? Acestea sunt ingredientele unui eveniment reușit și totodată obiectivele noastre în cadrul proiectelor desfășurate.

Organizăm evenimente pentru momente speciale ca cele descrise mai jos sau putem personaliza un eveniment unicat, la cerere.

Organizări concerte

Concertele sunt esența Sprint Media și una din specializările noastre cele mai căutate. Organizăm anual în medie 200 de concerte în aer liber, evenimente în care reușim de fiecare dată să stârnim energia și interesul comunităților targetate. Sprint Media Group este partenerul potrivit pentru evenimentele din localitatea ta

Organizări-evenimente-corporate-și-nunți

Organizări evenimente corporate și nunți

E ziua ta cea mai importantă, deci probabil nu îți dorești stresul legat de detalii organizatorice și de corecturi last-minute. Ne dorim să contribuim la buna ta dispozație din ziua evenimentului, prin urmare de ocupăm noi de tot. Planificare, booking, tematică, furnziori, catering și toate celelalte aspecte sunt rezolvate eficient de echipa Sprint Media.

Piese-de-teatru

Piese de teatru

Lumini, cortină, acțiune! Organizăm spectacole și piese de teatru pentru publicuri mai mari și mai mici, indoor și outdoor, asigurând serviciile necesare unui show memorabil. Te ajutăm totodată în eforturile de promovare și mediatizare a reprezentațiilor, aducând la viață povestea ta în fața fanilor și a iubitorilor de frumos.

Organizări-Baluri-Boboci

Organizări Baluri Boboci

Liceul și facultatea le porți mereu cu tine prin prisma amintirilor din seara balului bobocilor. Oferta Sprint Media include organizarea balului bobocilor, alături de asociațiile studențești și de elevi. Ne ocupăm de toate detaliile, incluzând booking local, entertainment, servicii sonorizare și servicii foto, pentru o seară de distracție pentru tot anul!

Organizări-Evenimente-Lumea-Copiilor

Organizări Evenimente Lumea Copiilor

Realizăm pentru piticul tău evenimente magice, ca de poveste. Din dragoste pentru cei mici ne-am imaginat o lume aparte, "Lumea copiilor", unde aceștia vor avea parte de surprize, cadouri, torturi personalizate și multe momente de neuitat.

Cere o oferta personalizata pentru evenimentul tau