Caută

7 noiembrie 2022

Gabriella Nastas a lansat piesa „Rozbonbon” pentru care a filmat cel mai sexy videoclip

Facebook
Twitter
WhatsApp

Fermecătoarea solistă revine în atenția fanilor cu o piesă la care a colaborat cu cei mai buni producători și cu un videoclip extrem de sexy. Gabriella Nastas a filmat cel mai senzual videoclip pentru piesa „Rozbonbon” și pe care vă invităm să îl urmăriți în continuare.

Melomanii au parte de o revenire în forță a solistei Gabriella Nastas care are o nouă surpriză muzicală după ce împreună cu Sprint Music a lansat „Iartă-mă” și „Beau să uit”. De data aceastea lansează melodia „Rozbonbon”, prima piesa in colaborare cu Kastha John, Serena și Cristi Pascu, care au colaborat la muzica și text, Mix-Master – Petru Zaad, iar videoclipul mult așteptat a fost realizat de Osaka Pictures.

“Am așteptat cu nerăbdare lansarea acestei piese și a videoclipului. Sunt extrem de încântată de rezultat și abia aștept să văd reacția oamenilor și ce vor spune după ce îl vor vedea. Pentru că este un produs muncit și la care am filmat cu drag jumătate de zi. Piesa mi-a fost prezentată acum ceva timp și în momentul în care am auzit-o pentru prima dată mi-a plăcut mult și mi-am dorit-o, mai ales că a fost venit la inițiativa unui foarte bun prieten Kastha John, un extraordinar producător. După ce a ascultat-o și managerul meu Marius China a fost de aceeasi părere și apoi am mers la studio și am tras vocile”, a povestit Gabriella. Care a filmat și un videoclip pentru „Rozbonbon”, unul extrem de sexy. „Scenariul videoclipului a fost gândit după versurile piesei, fiind unul senzual, așa că a trebuit cumva să transpunem ceea ce se cânta într-o imagine vizuală cât mai roz. Abia aștept ca oamenii care ma iubesc să aprecieze și să între și ei în povestea „Rozbonbon”. Pentru acest videoclip am avut trei ținute, una dintre ele fiind inventată de mine pe loc din accesoriile pe care le aveam eu și fata de la make up. Improvizând chiar dintr-o bucata de draperie roz. Râd și acum pentru ca a fost distractiv. Veți vedea videoclipul și sper să va placă, mai ales că am filmat cu multe dulciuri, printre care multe bomboane, acadele și multe fructe si un tort care mi-a dat bătăi de cap. Eu fiind vegană si având si intoleranță la lactoză după ce am gustat puțin din tort pentru un cadru am si făcut o alergie de toată frumusețea. M-am umflat ca o gogoșică, am fost nevoită să iau tratament de la medic și apoi am stat câteva zile în casă, ca sa-mi revin, însă ce nu facem noi de dragul artei?”, a povestit ea. În videoclip sunt niște cadre extrem de sexy, „dar pentru mine muzica înseamnă artă iar arta însemna frumosul expus cum doar ochiul artistic poate să perceapă. M-am îmbrăcat în muzică pentru Rozbonbon”, mai spune solista.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.