Caută

24 mai 2022

Gabriella Nastas și-a povestit experiența de viață în piesa „Beau să uit”

Facebook
Twitter
WhatsApp

Sfârșitul lunii mai o readuce în atenția fanilor pe fermecătoarea Gabriella Nastas cu videoclipul piesei „Beau să uit„.

După ce ne-a delectat cu single-ul „Iartă-mă”, artista Sprint Music a dat lovitura din nou și a filmat un videoclip cu o poveste de dragoste inspirată chiar din viața ei.

Revenire spectaculoasă pentru Gabriella Nasatas care a lansat și filmat un nou videoclip la piesa „Beau să uit”.

“Cele mai frumoase piese de dragoste se nasc din propriile trăiri. Piesa “Beau să uit” e o bucată ruptă din povestea mea. S-a născut în luna mai, anul trecut, într-o noapte în care mi-am plâns durerea în acordurile minore ale pianului. Dealtfel, se simte atât în versuri cât și în linia melodică acel geamăt al sufletului. “Beau să uit” e medicament pentru suflet, pentru că în momentul în care am scris-o mi-a vindecat toate urmele lăsate în suflet de o relația toxică prin care am trecut. E o piesă prin intermediul căreia, cu siguranță, se vor regăși și vindecă foarte multe fete, care au trăit aceeași experiență ca și mine. Mai ales că vine vara , vine soarele iar viața trebuie trăită la maxim. Să uităm trecutul și să ne bucurăm de viață“, spune Gabriella Nasatas. „Norocul meu e că am o echipa minunată pentru că am colaborat la piesă împreuna cu Mihai Georgescu, Bogdan Ioan, Cătălin Năstase și Alex Leceanu.

Videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan, într-o locație care reprezintă practic, casa în care cele două personaje au trăit o frumoasă poveste de dragoste până la despărțire. Filmările s-au făcut într-o singură zi. Am fost productivi și profesioniști până la cel mai mic detaliu. Personajul masculin din poveste e un prieten, Vlad Iordăchescu, producător Tv la o emisiune pe care am prezentat-o în această iarnă. Mi-am dorit foarte mult să apară el în videoclipul meu și deși venea după o operație nu tocmai ușoară, a acceptat din prima. De imaginea mea s-au ocupat, ca de obicei preferații mei, stilistul Ionuț Dimache împreuna cu make-up Artista Ștefania Bădilă“, a mai spus artista.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.