Caută

Booking:

Marius Chină (0723.315.180)

GABRIELLA NASTAS

SOCIAL

MEDIA

STATS

5K
75K
Gabriella Nastas

BIOGRAFIE

Gabriella Nastas s-a nascut in Moldova si a cochetat inca de mica cu muzica. A studiat la Colegiul de Muzica”Stefan Neaga”, din Chisinau, sectia canto-academic si sectia dirijat-coral.

Dupa terminarea colegiului, a urmat cursurile „Academiei de Muzica, Teatru si Arte” din Chisinau, specializarea management artistic.

Artista si-a dorit foarte mult o cariera muzicala, desi a intampinat multe obstacole pe parcursul vietii, insa impulsionata de pasiunea ei pentru muzica, s-a dedicat studiului muzicii, studiind in paralel pianul, vioara si chitara. A participat la numeroase concursuri nationale,  obtinand rezultate care au incurajat-o sa continue sa cante, dar a si prezentat multe evenimente cultural- artistice, cum ar fi: festivaluri de muzica, concerte in aer liber,  petreceri private, etc.

In anul 2018, Gabriella a participat la celebrul concurs televizat  X Factor, unde a fost foarte apreciata pentru talentul ei, ajungand astfel pana in etapa de auditii live.

In colaborare cu Sprint Music, artista lanseaza  prima ei piesa in Romania, ”Iarta-ma”, insotita si de un videoclip interesant si plin de culoare. Piesa a luat nastere din trairile personale, este o melodie de dragoste, textul fiind compus chiar de artista, iar muzica este compusa de Bogdan Ioan.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.