Caută

15 septembrie 2023

Ghetto Gang lansează ”8000 de zile” alături de Ciska

Facebook
Twitter
WhatsApp

Vine Hit-ul și poartă semnătura Ciska feat. Ghetto Gang în colaborare cu Hood Famous.

“Brațele tale sunt arme albe când mă cuprinzi / Mă doare dacă plec de aici / Buzele tale, sare de mare când mă alinți! Păcat că nu prea suntem sfinți!”! Sunteți pregătiți pentru “8000 de zile”?

Ce spun protagoniștii despre colaborarea momentului? Sunt extrem de încântați!
“Piesa “8000 de zile” vine cu multă pasiune și o poveste de dragoste intensă în care se pot regăsi mulți.
Mi-am dorit această colaborare cu Ghetto Gang încă de când am auzit “Zippo”. Am pus câte o bucățică din sufletele și poveștile noastre în fiecare vers și sperăm ca piesă să ajungă la inimile ascultătorilor.
De ce “8000 de zile”? Eu zic să ascultați piesa care spune mai multe decât aș putea povesti eu. Enjoy it!

Conexiunea a fost magică! Imediat ce le-am trimis piesa au fost foarte încântați și a doua zi deja eram în studio.
Sunt 3 băieți talentați pe care îi apreciez și în care văd un potențial enorm”, a declarat, încrezătoare în această colaborare, Francisca. Iar gașca talentată de băieți se bucură din plin de această frumoasă colaborare.

“Mă bucur foarte mult de această colaborare cu Francisa este o femeie minunată și foarte talentată.
Nu îmi place să îmi fac așteptări dar piesa asta o să rupă rău, e ceva fin! Pentru mine înseamnă că trebuie să dai ceva ca să primești ceva și uite așa te lupți până îți dai seama că tot ce ți-ai dorit nu ai vrut cu adevărat și oricât ai trage tot nu o să fie de ajuns.
Îmi place foarte mult piesa, e foarte bine împachetată, e pe înțelesul tuturor, e bombă! Urmează album Ghetto. Stați geană!”, spune și Toto de la Ghetto Gang.
„”8000 de zile”, acesta este primul featuring făcut de Ghetto Gang.
Mulțumim Echipei NekoMarketing pentru această oportunitate!
Francisca este o femeie cu o voce de aur! Ne-a transmis o super energie, ne-a trimis refrenul. După ce am ascultat am început să scriem ce simțim și a ieșit energia noastră pe o frecvență de iubire.
Eu cred că piesa are tot potențialul. Este o piesă în care se pot regăsi oamenii de toate vârstele și cu siguranță va fi pe radio Mulțumim Francisca! Peace and love!
Urmează albumul cultură Ghetto1. Avem o perioadă aglomerată, jucăm într-un film finanțat de Morgan Freeman. Este despre armata Americii din 1860. Urmează proiecte bombă”, ne-a mărturisit și Belea de la Ghetto Gang.
Stay Tuned!

 

Ciska este o tânără cântăreață română care s-a născut la București în 2003. A început să cânte la vârsta de patru ani și a câștigat un concurs de talente în România în 2019. În 2021, a semnat un contract cu o casă de discuri și a lansat primul ei single, „Te-am văzut”, care a devenit rapid un hit în România și Republica Moldova, ajungând pe locul 1 în topuri.

Cel de-al doilea single al lui Ciska, „This is life”, a fost, de asemenea, bine primit de public în 2022. Ea a fost chiar nominalizată la MTV Europe Music Awards la categoria „Best Romanian Act” în același an.

Ciska este cunoscută pentru vocea sa puternică și melodiile energice și are potențialul de a deveni o vedetă internațională. În ciuda succesului său, este încă o voce tânără și proaspătă în muzica românească, care mai are multe de oferit publicului.

 

Ghetto Gang este un grup hip-hop din București, România, care a fost format în 2020. Grupul este format din patru membri: Imre, Toto, Belea și Alex. Imre, Toto și Belea sunt prieteni din copilărie din același cartier din București și au început să rape împreună la începutul adolescenței. Au câștigat rapid o mulțime de urmăritori în scena hip-hop locală.
În 2020, Alex s-a alăturat grupului, iar cei patru prieteni au început să lucreze la albumul lor de debut.
Albumul lor de debut, „Zippo”, a fost lansat în 2021 și a fost un succes comercial, ajungând pe primul loc în topurile românești. Single-urile grupului, „Zippo”, „Porsche Cayenne”, și „3 Ciori”, au avut, de asemenea, succes și au contribuit la transformarea Ghetto Gang într-unul dintre cele mai populare grupuri hip-hop din România. Ghetto Gang este cunoscut pentru spectacolele lor live pline de energie și pentru versurile atrăgătoare și care se pot relata.
Muzica lor explorează adesea viața în capotă, precum și alte subiecte precum dragostea, prietenia și problemele sociale. Ghetto Gang este unul dintre cele mai interesante grupuri de hip-hop noi din România și cu siguranță vor continua să crească în popularitate în anii următori. Printre realizările lor cele mai notabile se numără albumul de debut, „Zippo”, ajungând pe primul loc în topurile românești, single-urile lor de succes, „Zippo”, „Porsche Cayenne” și „3 Ciori”, precum și nominalizarea la MTV Europe Music. Premii la categoria „Best romanian act” în 2022.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.