Caută

29 august 2023

Ghetto Gang lansează ”Roșu Ferrari”

“Nu uita cine ești!”
Facebook
Twitter
WhatsApp

Ghetto Gang, trupa de trei băieți isteți și talentați, lansează azi noul lor single, “Roșu Ferrari”, în colaborare cu Hood Famous. Imre, Toto și Belea s-au implicat cu toții la muzică și textul noii lor piese, alături de Alexandru Leceanu și sunt foarte mândri de ceea ce a ieșit.

“Pentru mine “Roșu Ferrari” este o piesă cu mesaj îmi dă puterea de a mă mândri că sunt țigan! Nu uita cine ești! Nu lăsa pe nimeni să-ți zică ce poți să faci! Cam acesta este mesajul pe care îl transmite piesa pe care o lansăm azi, “Roșu Ferrari”. Pentru noi urmează de acum încolo multe proiecte frumoase și îi suntem recunoscători lui Connect-R deoarece a avut un impact enorm în gang-ul nostru așa că pe această cale îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut și face pentru noi!”, spune Imre de la Ghetto Gang.

La rândul său, Toto de la Ghetto Gang este la fel de entuziasmat de “Roșu Ferrari”.

“Pentru mine Roșu Ferarri înseamnă puterea că nu contează cum arăți sau de unde vii, că nu o haină de firmă te face om. Când în sânge curge rom să nu mă judeci, sunt om! Important e să îți trăiești viața 100% și să nu îți faci griji! Să muncești tare în fiecare zi, ca și când ar fi ultima. Eu îmi doresc ca lumea să înțeleagă că nu te oprește nimic să ajungi acolo unde îți dorești cu adevărat!”, spune Toto.

Belea de la Ghetto Gang își dorește ca adolescenții din ziua de azi să muncească pentru visele lor ca acestea să devină realitate și să se bucure cu toții de libera exprimare. Cam asta trasmite el prin noul single Ghetto Gang, “Roșu Ferrari”.
“ “Roșu Ferrari” înseamnă putere! Piesa transmite un mesaj de liberă exprimare tuturor adolescenților din ziua de azi și cred că are un super potențial! Noi trăim momentul și ne bucurăm de toate colaborările frumoase pe care urmează să le avem pentru că traversăm o perioadă aglomerată din punct de vedere muzical ceea ce ne place la nebunie! În plus, lucrăm și la noul nostru album și ținem să îi mulțumim pe această cale lui Connect-R pentru tot ceea ce face pentru noi și pentru tot ajutorul oferit. Este un om minunat! Pace și dragoste!”, a spus Belea.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.