30 martie 2017

Gipsy Casual feat. LLP & Sonny Flame lanseaza videoclipul “Get Low”

Facebook
Twitter
WhatsApp

Piesa face furori in Turcia si urca ametitor in playlistul tuturor radiourilor de acolo!

O colaborare ce se anunta a fi de bun augur! Gipsy Casual feat. LLP & Sonny Flame lanseaza azi videoclipul “Get Low”! Iata ce spun protagonistii despre un viitor hit lansat sub egida casei de discuri Sprint Music!

Trupa Gipsy Casual este deschisa oricarei colaborari muzicale!

”Ne place foarte mult sa abordam orice zona muzicala chiar daca ne-am lansat in zona dance balcanica! Se stie polivalenta trupei Gipsy Casual, vocea Gyei care se adapteaza extrem de usor si cu placere pe orice gen muzical Eu trageam sax-uri la Big Up Music (Boier Bibescu), cand din camera alaturata am auzit un beat foarte foarte interesant. Gya si Antonio au avut acelasi sentiment instant. Ne-am pus la butoane, instrumente si impreuna cu Boier Bibescu, LLP si Sonny Flame am impachetat tot acest frumos. A fost o nebunie frumoasa care s-a materializat instant si asa a iesit “Get Low”. Piesa este apreciata in Romania, insa pentru ca Gipsy Casual este iubita in Turcia si are notorietate inca din 2013 in aceasta tara, “Get Low” a si intrat in playlistul tuturor radiourilor din Turcia unde urca ametitor. Cu siguranta in curand va ajunge Number One asa cum ne-am bucurat de “Bate Toba Mare”. Am lucrat minunat cu echipa de la Big Up unde Boier Bibescu da tonul si totodata am filmat clipul piesei cu aceeasi echipa. Multumim Boier Bibescu, Sonny Flame, DJ LLP si Sprint Music pentru tot frumosul care se intampla! Promitem ca nu ne vom opri!!”, spune Mihai de la Gipsy Casual.

“De asemenea, ideea videoclipului este a lui Bibescu, care impreuna cu Alin Surdu si intreaga echipa minunata au facut sa se materializeze energia si talentul protagonistilor. Gya a fost pusa in evidenta de make-up –ul Biancai Marca si tinutele lui Alexandru Simedru, carora le multumim pe aceasta cale!”, a mai adaugat Mihai de la Gipsy Casual.

“Suntem la prima colaborare cu Gipsy Casual. Totul a decurs exact asa cum a trebuit. Am incercat sa facem o piesa mai pe stilul me si al lui LLP. Gya de la Gipsy Casual este foarte talentata si in ciuda faptului ca nu avea cunostinte despre cultura dancehall si patwa s-a descurcat foarte bine. Aranjamentul muzical l-a facut Boier Bibescu. Speram ca single-ul “Get Low” sa prinda la public. Noua ne place foarte mult si simtim miros de hit!”, a declarat Sonny Flame.


Aceasta piesă a fost lansată de Sprint Music, label ce face parte din holdingul Sprint Media Group, cea mai mare agenţie de organizări evenimente din România şi pune la dispoziţia partenerilor full services precum:

Organizari de evenimente: evenimente cultural artistice de tip: zilele oraşului, festivaluri, spectacole de teatru, corporate party, personal party, evenimente inaugurare centre comerciale, hipermarketuri (acţiuni – conferinţă de presă), prezentări de modă, evenimente dedicate copiilor, evenimente lunare cu tematică.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.