Booking:

Andreea Paval (0737.477.477)

HEVITO

SOCIAL
MEDIA
STATS
16.00 K +
2.37 K
Hevito

BIOGRAFIE

Manuel Severino Hernandez s-a născut în Cotui-Sancherez Ramirez, Republica Dominicană. Simte chemarea muzicii de mic copil, însă începe să cânte pe scenă de la vârsta de 17 ani.
Debutul său are loc în anul 2012, alături de trupa ”Underground”, pentru care este compozitor și textier. În 2003 participă la un concurs de tip X Factor și se clasează între primii trei.
Povestea numelui de scenă se scrie în anul 2005. Postul TV Canal 5 îl alege pentru a cânta imnul național în cadrul unei gale dedicate victimelor atacului din 11 septembrie, din Statele Unite ale Americii. Alege să cânte o compoziție proprie și are succes. Însuși președintele Republicii Dominicane vine să îi strângă mâna și să îl felicite, numindu-l Hevito, cuvânt ce se traduce ca ”măreț”, ”învingător”. Atunci, Manuel Severino Hernandez devine Hevito. Optimismul lui Hevito reiese și din motto-ul său în: ”El Sol Sale Para Todo”, adică ”Soarele Răsare Pentru Toți”. Sociabil, vesel și mai presus de toate, carismatic, Hevito molipsește lumea din jur cu bunăstarea sa.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.