Caută

17 aprilie 2023

Ionică Moroșanu a lansat “E nebunie …”

o nebunie de piesă inspirată din viața lui
Facebook
Twitter
WhatsApp

De ce se trezește artistul mereu cu poliția la ușă?

După succesul pe care l-a înregistrat cu piesele ”Io și cu Vasile-a nost”, “Și Lenuțe și Mării” sau ”Așa-mi place mie”, Ionică Moroșanu unul dintre cei mai iubiți artiști din România, revine cu un nou single care se numește “E nebunie …”. Artistul este foarte încântat de ce a ieșit și abia așteaptă să le arate fanilor “nebunia” lui!

”E nebunie, e nebunie/ Și-o ținem așa/ E nebunie, e nebunie/ Iar vine poliția … ” sunt versurile care alcătuiesc refrenul acestei frumoase melodii, lansate de către Ionică Moroșanu împreună cu Sprint Music.

Piesa “E nebunie…” a fost compusă și orchestrată de către Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Any1, cei trei fiind la prima lor colaborare, care a fost de bun augur, căci piesa s-a potrivit din plin cu viața particulară a artistului.

„Sunt la prima colaborare cu Ovidiu și cu Andi, însă mi-au dat o piesă care mi s-a potrivit mănușă, fără ca ei să mă cunoască foarte bine. Spun acest lucru deoarece de câțiva ani trăiesc pe pielea mea ceea ce spun versurile acestei piese. În sensul că… în scara blocului în care locuiesc stă o vecină care o dată la două, trei săptămâni îmi cheamă poliția la ușă cu pretextul că aude gălăgie. Nici nu mai contează cine ascultă muzică tare, important e că poliția ajunge întotdeauna la mine și sunt convins că nu sunt singurul căruia i se întâmplă astfel de lucruri. S-a lucrat aproximativ un an la acest proiect, avem foarte mare încredere în această piesă și ne dorim din suflet să ajungă la inimile tuturor românilor”, a declarat Ionică Moroșanu.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.