Booking:

Carmen Stoian (0737.677.677)

IULIANA TUDOR

SOCIAL
MEDIA
STATS
Iuliana-Tudor

BIOGRAFIE

Este atât profesionistul de televiziune care ţine în mâini destinul unei mega-producţii, cât şi femeia distinsă care-şi cântăreşte bine fiecare apariţie în mass-media.

Teledonurile TVR, Festivalurile Cerbul de Aur, Mamaia – Folclor, Maria Tănase, precum şi Gala TVR 50, România din suflete, Premiile TVR Internaţional şi Gala Crucea Roşie au fost doar câteva dintre proiectele care au avut-o în prim-plan. Premiile venite din partea presei pentru Festivalurile de Folclor Mamaia şi Cerbul de Aur au fost completate de premiul  Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune pentru producţia de divertisment O dată-n viaţă. 

Distincţiile au continuat, culminând, în 1999, cu titlul de „Femeia anului în Televiziune”. A prezentat, într-o sală în care se aflau preşedinţi importanți, precum Bush, Putin, Sarkozy, dar şi în cadrul unor evenimente private, atunci când diferite branduri au vrut să îşi asocieze produsele cu imaginea ei.

Experienţa de aproape 20 ani pe care şi-a format-o în televiziune este cea mai bună carte de vizită ce o recomandă pentru evenimente şi producţii de succes.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.