Booking:

Andreea Paval (0737.477.477)

JO

SOCIAL
MEDIA
STATS
159 K+
356 K
76,8K
4.85 K

RIDER TEHNIC

JO

BIOGRAFIE

Pe numele sau real, Ioana Bianca Anuta, s-a nascut in Slatina, la 29 august 1994. La varsta de 13 ani a inceput sa studieze teorie muzicala si canto cu Crina Mardare, iar din 2013 a inceput sa studieze actoria, sectia teatru, la Univeristatea Hyperion din Bucuresti.

Inceputurile sale muzicale au fost odata cu lansarea trupei de rock alternativ X-plod, pe vremea aceea singura trupa de rock formata din copii.
Timp de 3 ani, Ioana a fost solista formatiei, participand la numeroase concursuri muzicale. In anul 2009 a reprezentat Romania la Eurovision Junior cu piesa „Ai puterea in mana ta„, clasandu-se pe locul 13. In 2012, Ioana si-a incercat norocul si la etapa nationala a concursului Eurovision, ea terminand pe pozitia a 4-a in finala. Tot in 2012, Ioana Anuta participa la X Factor, fiind eleva lui Dan Bittman. Ea a terminat pe locul 2 in finala.
Dupa experienta X Factor , Ioana Anuta devine Jo si alaturi de alti artisti din Romania participa la emisiunea Te cunosc de Undeva. În 2014, colaborează cu Uddi pentru single-ul „Lasă-mă pe mine”.
Tot în 2014, Jo lansează o nouă piesă, in colaborare cu Dorian Popa, piesa se numește „Dragoste nebună” și este compusă de către artistă, alături de Boier Bibescu, Alex Cotoi, Nonis G și Adrian Țuțu.

În 2015, Jo lansează primul single solo numit „Șoapte” care are un mare succes în cariera ei. După câteva luni, tot în 2015, Jo colaborează cu Randi și lansează single-ul și videoclipul „Până vara viitoare”.
În noiembrie 2015, Jo colaborează cu Geørge (exJorge) pentru single-ul „Nimeni nu-i perfect”, lansat alături de un videoclip care traduce în imagini o serie de trăiri care duc cu gândul la filmele retro de la Hollywood. Dintre cele mai de succes piese amintim: „Mesajul meu„, „Cu un picior in rai„, „Ma intreaba inima„(feat Randi), „In lipsa ta„, „Copilul„, „Maria„, „Sangria„, „Cu inima„(feat Cabron), si „Banii„ alaturi de WhatsUp.

Cele mai recente piese lansate de artista sunt: „Răpitor„ și „Caută-mă” (feat JUNO), “Lacrimile”, “126”, “Dor peste noi”, “Dansez in umbra ta” feat. Tranda, “Adio”, “Iubirea Mea”, “Vestirea nasterii Lui “ feat. Mario Fresh.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.