Caută

Booking:

Georgiana Slabu (0726.771.102)

Johny Romano

SOCIAL

MEDIA

STATS

13.4K
35K

RIDER TEHNIC

1

johny romano

BIOGRAFIE

Johny Romano, un artist talentat care promite mult si care este indragostit de muzica rap si muzica lautareasca inca de cand era copil. Artistul a lansat primul lui single ”Na Janau” in colaborare cu Hood Famous si Sprint Music, piesa care a strans un milion de vizualizari pe youtube in prima zi de la lansare, devenind virala pe retelele de socializare.

Johny Romano ne spune ca “Na Janau” este piesa in care se regaseste si este cu adevărat esența a ceea ce este el ca om. Piesa a fost construită foarte organic, foarte natural, iar refrenul a apărut în primul minut în care a auzit instrumentalul impreună cu Connect-R, cel care l-a descoperit si l-a sprijinit in toata aceasta perioada, fiind mandru de „tanarul fenomen, cu o voce impresionanta”.

“Na Janau”, care înseamnă “nu știu“, îsi doreste să inspire curajul de a recunoaște asta… “nu știu”! Melodia oferă o alternativă și nu cere nimic, este pentru orice om.

Artistul a demonstrat tuturor ca are talentul si ambitia necesara pentru a ajunge un nume cunoscut in industria muzicala romaneasca.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.