Caută

28 iunie 2022

KAMARA lansează piesa LLP!

Piesa transpune o poveste socială și un mesaj de dragoste, pe un ritm perfect pentru zilele de vară.
Facebook
Twitter
WhatsApp

Kamara revine la doar 6 zile de la lansarea piesei „Taci Inimă” în cadrul duoului Alb Negru din care face parte, cu o nouă piesă cu un mesaj pe care ascultătorii sunt învitați să îl deslușească. Piesa „LLP” vine însoțită de un videoclip, în care actorii sunt Kamara și un manechin. Cine este acest manechin misterios? Ei bine, „Manechinul din videoclip este Lolita, așa o cheamă. Reprezintă mai mult decât pare și nu este doar ideea de a fi o femeie. În situația de față am ales să fie o femeie pentru că este un întreg amalgam de trăiri și sentimente, piesa nefiind numai despre dragoste, cum spuneam. Nu este vorba doar despre o relație cu manechinul din videoclip,  Lolita reprezintând mult mai mult, iar pentru cine va asculta piesa și va înțelege mesajul acesteia, va prinde din start ce semnifică acest manechin, așa că vă las să ascultați piesa. ”

 

Procesul de creație al piesei nu a fost unul foarte simplu. După ce i-a fost prezentat un instrumental artistului de către Andreias Mihai, acesta a fost plăcut impresionat așa că a început să lucreze la versurile și linia melodică a piesei, inspirația din spatele versurilor fiind însuși viața. S-a lucrat o bună bucată de timp la aceasta, a suferit câteva modificări, s-a renunțat la anumite părți din piesă și iată forma finală. După ce instrumentalul și linia melodică au fost făcute de către cei doi, de mix s-a ocupat Bunicu Magic și iată piesa, într-o formă finală pe care Kamara o cataloghează ca fiind „cât se poate de vandabilă și comercială, care ar merge bine și în cluburi”.

 

Videoclipul este regizat de Ștefan Vlad, Kamara fiind producător executiv în cadrul acestuia. Alături de el l-a avut pe Andreias Mihai, care, cu toate că este solist, a ajutat la filmări luând rolul de asistent de producție, Kamara transmitându-i multe mulțumiri pentru faptul că i-a fost alături.

 

Poți asculta și tu piesa ca să descoperi semnificația acesteia și povestea manechinului, lăsându-te inspirat și purtat de ritmul care se îmbină perfect cu zilele calde de vară.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.