Booking:

Carmen Stoian (0737.677.677)

KEO

SOCIAL

keo

BIOGRAFIE

Keo este unul dintre cei mai populari artiști de muzică pop și rock la ora actuală din România. Până în ziua de azi, KEO a lansat peste 30 de piese și videoclipuri, din care trei au au ajuns nr. 1 în topuri și alte nouă au intrat în top. 20.
S-a născut în România dar a locuit de mic în Elveția unde a început să cânte cu mai multe trupe live în festivaluri de muzică, ajungând chiar să deschidă showul lui David Bowie în Festivalul de la Montreux.
Cariera lui Keo în România a început în 2005 cu piesa “Azi vii mâine pleci” care a ajuns repede no.1 în topurile românești, și s-a menținut peste opt luni în clasament, un record de longevitate în topuri.
Până acum, Keo a lansat patru albume, unul dintre ele fiind „SKEO”, alături de Skizzo Skillz, material ce a primit Discul de Platină pentru vânzări de peste 40’000 de exemplare la numai două luni de la lansare.
Keo a compus și interpretat imnul Liberty Parade din România în 2011 și a deschis showul Liberty Parade în față a peste 80.000 de spectatori.
În 2011, Coca Cola România l-a ales pe KEO să interpreteze împreună cu Natasha Bedingfield imnul de Crăciun al brandul-ui, piesă care a fost promovată în cadrul spoturilor TV și Radio a campaniei de iarnă Coca Cola.
KEO a colaborat pe plan de imagine cu mai multe branduri foarte cunoscute printre care se numără LIDL, Coca Cola, Police Sunglasses sau Lee Cooper. În colaborare cu Institutul Francez din România, Keo a lansat, în septembrie 2015, proiectul Frenchmania, o serie de evenimente muzicale reunind artiști renumiți ai scenei muzicale din România, care au interpretat live alături de Keo și trupa sa, piese din repertoriul francofon.

A colaborat cu artiști români ca Proconsul, Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu, Gabriel Cotabita, Cătălin Josan și alții.
Dintre cele mai cunoscute piese amintim: „Dacă-aș putea să zbor„, În ochii tăi„, „Falling High„, „Liber„, „Când tu nu ești„ și „Azi vii, mâine pleci„.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.