22 martie 2007

Kim lanseaza “Serios”, un protest impotriva arogantei barbatilor!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Kim, sotia lui Kamara, continua sa scoata piesa dupa piesa. Frumoasa bruneta lanseaza azi single-ul “Serios” al carui mesaj tinteste barbatii!

“Piesa “Serios” e ca un protest impotriva arogantei unei anumite tipologii de barbat. Nu putine femei sunt captive intr-o relatie doar pentru ca au un anumit confort material, iar eu cred ca fericirea nu sta doar in lucruri materiale. Piesa e cumva un manifest ca e vremea ca femeile sa nu depinda de astfel de barbati si ca fericirea se afla in noi, nu trebuie sa o asteptam de la altii”, spune Kim.

Ca de fiecare data atunci cand e vorba de Kim, Kamara este responsabil si de aceasta piesa alături de Ralflo, inspirata de-a dreptul din viata fetelor!

“Melodia liui Kim este facuta de mine impreuna cu Ralflo, partea muzicala, iar textul este facut de mine impreuna cu Marco, un rapper pe care noi o sa-l producem in curand. Videoclipul “Serios” l-am regizat eu impreuna cu Bogdan Dima si la DOP l-am avut si pe Octavian Lucian, Noi trei suntem: LuKaDi Film, Aceasta este prima piesa lansata de RAK MUSIC ( adica Ralflo, Rares, Andrei si Kamara), in colaborare cu SPRINT MUSIC. Piesa este inspirata din viata de zi cu zi a unei fete care are ceva de spus baietilor care se cred, din punctul meu de vedere, buricul pamantului, doar pentru ca au bani, sunt bogati si isi permit orice. Este o melodia trap, prima de acest gen pentru Kim, acesta este si drumul muzical pe care ea va merge de acum incolo, pentru ca noi ne vom ocupa de acest proiect, dar si de multe altele”, a completat Kamara.

Aceasta piesă a fost lansată de Sprint Music, label ce face parte din holdingul Sprint Media Group, cea mai mare agenţie de organizări evenimente din România şi pune la dispoziţia partenerilor full services precum:

Organizari de evenimente: evenimente cultural artistice de tip: zilele oraşului, festivaluri, spectacole de teatru, corporate party, personal party, evenimente inaugurare centre comerciale, hipermarketuri (acţiuni – conferinţă de presă), prezentări de modă, evenimente dedicate copiilor, evenimente lunare cu tematică.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.