Booking:

Adriana Dobrin (0728.893.773)

Liviu Teodorescu

SOCIAL
MEDIA
STATS
209 K +
728 K
102,5K
589 K +

RIDER TEHNIC

LIVIU-TEODORESCU

BIOGRAFIE

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat in industria muzicala o data cu aparitia la emisiunea de talente „Vocea Romaniei”. De atunci , Liviu a lansat numeroase hit-uri si are propriul studio de productie muzicala, „LiTE Music”.

Piese precum “Fanele ”, “Cine m-a pus”, “Obsesie”, „Lista de pacate”, „Urmele”, „Asculta” dar si proiectul “LiTE Moments” – „Prefa-te”, „Toate momentele”, „Sa nu te prind”, „Rochia ta” sunt compuse de catre Liviu Teodorescu la LiTE Music si s-au bucurat de un mare succes ocupand primele locuri in topurile muzicale.

Piesa”Fanele”a luat nastere din una dintre cele mai neobisnuite colaborari din industria muzicala romaneasca, Liviu Teodorescu, Dorian Popa si Laura Giurcanu.Daca de regula, artistul ne impresioneaza cu baladele sale de iubire, piesa aceasta a surpins printr-un sound unic si o poveste diferita fata de tot ce a lansat  artistul.

In anii ce au urmat, pe langa piesele proprii, Liviu, a avut si multe colaborari cu diversi artisti de renume, precum:  Connect-R si Cedry2k, cu piesa „Inapoi  la Zero” , o piesa testament, cu o puternica incarcatura emotionala, cu Juno la piesa“Vreau sa te fur” ,  feat. Antonio Pican cu piesa “Ma ia cu inima” etc.

In anul 2021, Liviu Teodorescu lanseaza”Pe curand”, „Iti dau Inima de tot”, piese de dragoste , care au o semnificatie aparte pentru artist .

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.