Caută

22 decembrie 2023

Lora lansează „Shot după shot”!

„În noaptea asta totu-i clar / Mă găsești din nou la bar”
Facebook
Twitter
WhatsApp

„Toarnă shot după shot, barman nu te opri / Toarnă unul pentru mine, Toarnă unul pentru tine și…/ Pune unul deoparte pentru zori de zi / Fiindcă atunci când dă lumina / Știi că tot aici voi fi…”, sună refrenul la „Shot după shot”, o piesă care face parte din „Trilogia Inimii Frânte” a Lorei.

„Și mie îmi place foarte mult piesa asta! Este piesa mea preferată din „Trilogia Inimii Frânte” care conține „Noaptea la 3”, „Ziua ta” și „Shot după shot”. Am un lyric video foarte frumos făcut la piesa asta de fratele meu. Am lucrat din nou cu Andi Grasu și Emanuel Masson și mă bucur că primesc foarte multe mesaje despre piesa asta”, spune Lora, încântată.

Ce program are artista de sărbători

Luna decembrie este încă destul de aglomerată pentru Lora. Dacă de Crăciun artista se va împărți între București și Târgoviște, de Revelion Lora va cânta în Poiana Brașov și se simte binecuvântată pentru că va pași în noul an făcând exact ceea ce îi place și cu oamenii dragi alături.

„De Crăciun o să fiu cu familia mea și a lui Ionuț și vom străbate București-Târgoviște și înapoi. De Revelion voi fi la Alpin, în Poiana Brașov, am patru concerte acolo. Îmi doresc să fiu fericită, să zâmbesc la 12 noaptea, să intru cu energie bună în noul an, să fiu recunoscătoare la miezul nopții pentru că sunt într-un loc superb, cu oameni pe care îi iubesc și facem ce ne place și ce am visat dintotdeauna!”, mărturisește Lora cu gândul la noul an.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.