Caută

Booking:

Radu Teodorescu (0721.773.544)

LORA

SOCIAL

MEDIA

STATS

1.9 mil +
1.3 mil +
104,7K
202 K +

RIDER TEHNIC

1

LORA-

BIOGRAFIE

Lora este una dintre cele mai talentate și apreciate artiste ale momentului în Romania. În peste 15 ani de carieră, Lora a lansat o mulțime de hit-uri și a avut doar colaborări de succes cu nume importante ale industriei muzicale din România. Dintre acestea amintim: „Ne împotrivim„, „Singuri în doi„(feat. Peter Pop), „Puișor„, „Bine Mersi„(feat. Doddy), „Floare la ureche„, „Rămas Bun„, „Soare Negru„, iar piesa „Dor să te ador„ alături de Doddy a fost cea mai ascultată piesă a anului 2018.

În anul 2019, Lora a lansat al doilea material discografic din cariera solo, „Despre demoni și iertare„.
„Despre demoni şi iertare, introspecţie şi alinare, este despre tot ce nu am putut eu să iert la mine, tot ce mi-am reproşat, toată presiunea pe care am pus-o pe mine din dorinţa de a fi un om perfect, crezând că acesta este unul dintre cele mai nobile scopuri în viaţă„, declară Lora.
Dintre cele mai recente piese lansate de Lora amintim: „Rădăcini„, „Tu și ea„, „Îmi cer iertare„, „Te rog„, „E nebună românca„ și „Fii tu fata„.

La începutul anului 2020, ea lansează „Sentimentul”, piesă care este primită foarte bine de fanii artistei și ajunge în Youtube Trending.

Anul 2021 vine cu multe noutati pentru artista si deasemnea, cu multe colaborari inedite.
Lora si Marius Moga lanseaza prima piesa impreuna, ”Vrei sa te mint?” piesa care s-a bucurat un real succes, la care au filmat si un videoclip, in care au trecut prin mai multe epoci si au interpretat mai multe personaje interesante.
Luna octombrie a anului 2021 aduce o surpiza muzicala, marca Sprint Music.Este vorba despre o noua colaborare a artistei, de data asta cu baietii de la Bere Gratis.Piesa se numeste”La Usa ta” si este insotita si de un videoclip cu imagini din pelicula ”Intre chin si Amin”, o poveste care i a inspirat pe mebrii trupei Bere Gratis.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.