Caută

Booking:

Ștefan Czeller (0724.501.790)

BIOGRAFIE

Luis Gabriel, sau interpretul melodiei ”Toate diamantele”, care a ajuns la aproape 17 milioane de vizualizări pe Youtube.

Melodiile artistului au început să fie tot mai populare în mediul online și nu e de mirare, căci acesta abordează stilul flamenco în multe melodii de-ale sale, reușind o combinație aparte cu manelele clasice pe care le ascultă toți la ora actuală.

Luis Gabriel Tudor are 23 de ani, este din București, dar cântă de mai mult timp, însă niciodată nu a luat în serios și posibilitatea să facă din asta o profesie cu adevărat.

Absolvent de liceu, Luis Gabriel deține o voce uimitoare, ducând manelele în zona flamenco cu o ușurință care îi uimește până și pe cei mai mari profesori ai genului spaniol.

Cu 17 milioane de vizualizări, artistul a dat lovitura pe Youtube.
Artistul promite și are deja oferte, căci este chemat la o serie de evenimente din țară, iar dacă pandemia se va domoli, talentul său va putea fi cunoscut și de către românii aflați în străinătate.
Din luna iulie 2022 până acum, tânărul artist a reușit să adune 17 milioane de vizualizări la piesa „Toate diamantele”, un lucru care nu e de ici, de colo, având în vedere că intrarea lui în lumea manelelor s-a produs de foarte curând, în vara lui 2022.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.