Caută

10 iunie 2023

Mario Joy a lansat ”Loteria”

o piesă despre norocul în dragoste și nu numai
Facebook
Twitter
WhatsApp

Solistul care are mare succes internațional revine cu o nouă piesă în engleză. De data aceasta Mario Joy a lansat un nou single care se numește ”Loteria”, o melodie în care vorbește tot despre dragoste. Pentru că în dragoste și la bani totul este o loterie.

Luna iunie aduce o nouă surpriză muzicală de la Mario Joy, după ce în urmă cu câteva săptămâni a lansat videoclipul ”Love for Maria”.

Acum, artistul împreună cu JoyRecords și Sprint Music lansează ”Loteria”, o piesă la care Mario Joy a făcut muzica și versurile iar Alex Truță s-a ocupat de Mix Master.

„Mă bucur să revin cu o piesă nouă, sper să avem lunar noutăți muzicale. În noua piesă, ”Loteria”, vorbesc despre relațiile acelea în care unul dintre ei își dorește ceva stabil și de durată și celălalt parcă și-ar dori să mai copilărească, să nu se stabilească într-un singur loc. Dar parcă nu ar renunța la persoana respectivă, fiind și niște sentimente investite acolo. Este un joc ca și cum ai da cu zarul, sau chiar o loterie. De aici și zarul acela care a fost pus în video lyrics, care de fapt reprezintă o metaforă a ceea ce vreau eu să spun în versurile acestei piese. Cumva e o loterie, că nu știu la ce mă pot aștepta la ziua de mâine. Nu știu cu tine la ce mă pot aștepta”, a mărturisit Mario Joy.

Artistul a terminat piesa ”Loteria”, de curând și nu a apucat să o cânte în spectacole. Însă a fost auzită de câțiva oameni din jurul lui și s-a bucurat de succes. Iar în curând va putea fi difuzată și internațional.
Mario Joy lucrează la piese noi și speră să lanseze un nou hit, cu care să dea lovitura, așa cum s-a întâmplat în urmă cu 7 ani cu ”California”. Roata se poate întoarce oricând și succesul poate să bată la ușă. Totul este o loterie pînă la urmă, trebuie să gestionăm cum știm mai bine acest lucru
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.