5 octombrie 2023

Mario Joy lansează „Guantanamera”

„Le-am făcut pe plac!”
Facebook
Twitter
WhatsApp

Mario Joy și-a propus să dea din nou lovitura! În colaborare cu Sprint Music și Label Of Joy artistul lansează azi o super piesă, „Guantanamera”, ale cărui versuri și muzică îi aparțin în totalitate. Artistul s-a simțit inspirat atunci când a compus această piesă și își dorește să fie una de succes, ba chiar să fie mai tare decât hitul său, „California”.

„Am compus piesa la începutul anului, după numeroase mesaje și întrebări timp de 7 ani, când mai fac o piesă gen California. Am reușit, zic eu, să fac o piesă în același film și sper să fie bine primită. Celor nostalgici, cel puțin, le-am făcut pe plac. E ca o continuare la California. Piesa e despre aceeași fată hot, foarte frumoasă, care speri că într-o zi va fi a ta, deși e curtată de foarte mulți băieți. Îmi doresc să aibă succes, normal, de ce nu mai mare decât California!”, declară și speră artistul care are succes și pe plan internațional.

“Muzica mea se ascultă în toată lumea și mă bucură că piesele mele sunt ascultate peste tot”, a spus la un moment dat artistul.

Mario Joy a dat lovitura cu ”California”

Mario Joy a făcut senzație în industria muzicală în 2016, când a devenit recunoscut la nivel mondial datorită hitului „California”. Au urmat și alte piese de succes, precum „Gold Digger”, „Tocalame” sau „Can’t get you”, iar piesele sale cumulează mai mult de 300 milioane de vizualizări pe YouTube. „California” a fost în fruntea topurilor muzicale din Europa și s-a poziționat pe locul 73 în topul Shazam World, cu peste 2.6 milioane shazams.
Anul acesta, Mario Joy a fost un artist foarte productiv, lansând piese după piesă până când și-a propus ca „Guantanamera” să devină hitul sfârșitului de an.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.