Caută

27 ianuarie 2023

Mario Joy lansează „Necondiționat”

o piesă care ne îndeamnă să ne iubim mult!
Facebook
Twitter
WhatsApp

Mario Joy începe anul 2023 cu o piesă de dragoste, care combină ritmuri groovy cu acorduri de chitară și versuri pline de emoție! 

 

Îndrăgitul artist, cunoscut atât la nivel național cât și internațional revine cu o nouă melodie prin care descrie relația perfectă. Piesa a fost compusă și produsă chiar de el, de mix și master s-a ocupat Alex Truta. „Versurile piesei au venit pur și simplu. Este cumva și povestea mea și a soției mele, noi doi fiind predestinați și fiind alături unul de celălalt, atât în momente bune ale vieții noastre cât și în momente mai puțin bune.” spune Mario.

 

Inspirația artistului pentru piesă a pornit de la o simplă căutare prin calculatorul acestuia, în urma căreia a descoperit un sunet de chitară care i-a plăcut atât de mult, încât restul detaliilor s-au aliniat perfect în imaginația lui. Pe lângă povestea de dragoste pe care o trăiește împreună cu soția sa, Mario Joy este inspirat zi de zi și de părinții săi, care se iubesc după 39 de ani de căsătorie la fel de mult ca la început.

 

Piesa „Necondiționat” este una pozitivă, cu un mesaj real și universal, în care mulți dintre noi ne regăsim. Mesajul acestuia este unul foarte simplu, și anume „Iubiți-vă mult!”.

 

Mario Joy este un artist care a făcut senzație în industria muzicală, devenind cunoscut la nivel mondial datorită hitului „California”, care s-a poziționat pe locul 73 în topul Shazam World, cu peste 2.6 milioane de Shazam-uri. Artistul a colaborat cu nume precum Jukebox, Nick Kamarera, Anda Adam, Dorian Popa, Puya și mulți alții, piesele sale cumulând mai mult de 300 de milioane de vizualizări.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.