Caută

3 iunie 2021

Mario Joy lansează ”RESPIRĂ”

Facebook
Twitter
WhatsApp

O mare parte a carierei, mai mult de 10 ani în urmă, Marius Nicula, cunoscut sub numele de „Mario Joy”, a fost concentrat mai mult pe compoziția și munca în interiorul studioului, unde a lucrat împreună cu artiști locali cunoscuți, cum ar fi Connect-R, Nick Kamarera, Eduard Schneider și mulți alții, într-o serie de cântece care au fost lansate în ultimii ani.

În același timp, el a decis să-și lanseze prima piesă ca interpret, acest lucru s-a întâmplat în 2010 cu lansarea „Vejo Bonito”, când a întâlnit gustul succesului și al concertelor, cântecul a devenit un hit în mai multe țări, cum ar fi Grecia , Cipru, Albania, Azerbaidjan.

În anii care au urmat, după o serie de melodii lansate, artistul a decis să se întoarcă la munca de compozitor. S-a pregatit bine și îmbunătățit cu „JHaps Records”, label-ul și studio-ul care a lansat single-ul „Bilionera”, care are acum peste 500 de milioane de vizualizari.

Hit-ul care a marcat cariera artistului este „California”, cu un număr impresionant de 63.000.000 de vizualizări acumulate pe Youtube.

In urmatorii ani, artistul a scos piese precum: „Bad Habit”, „Alone”, „Runnin’” feat Puya.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.