Caută

5 decembrie 2022

Mario Joy lanseză „Regrets”

o piesă cu mesaj special
Facebook
Twitter
WhatsApp

“Realizezi cât de mult înseamnă ea pentru tine și încerci să repari greșeala făcută”

În decembrie, în ultima lună din an, Mario Joy, artist cunoscut atât în țară cât și la nivel internațional, revine în atenția fanilor săi cu un nou single – „Regrets”, o melodie cu un mesaj special ce trebuie ascultată cu mare atenție.

Autorul hitului „California” se întoarce cu o nouă melodie însoțită de videoclip pe care le lansează împreună cu Sprint Music. Dacă piesa a fost făcută, atât muzica cât și versurile de Mario Joy, la videoclip a lucrat un alt profesionist, mai precis, Claudiu Stan (MVPEntertainment), care ne surprinde și de data aceasta cu un videoclip de imagine. Cât despre piesă, Mario Joy ne-a mărturisit că aceasta transmite un mesaj special celor ce o vor asculta.

 „Atunci când într-un moment de rătăcire îți înșeli persoana iubită și apoi ești plin de remușcări și regrete pentru că realizezi că ai rănit și dezamăgit în același timp. Realizezi cât de mult înseamnă ea pentru tine și încerci să repari greșeala făcută. Acesta este mesajul piesei „Regrets” pe care o puteți include în play listurile voastre din această săptămană”, a declarat artistul.

Cine e Mario Joy?
Mario Joy a făcut senzație în industria muzicală în 2016, când a devenit recunoscut la nivel mondial datorită hitului „California”. Au urmat și alte piese de succes, precum „Gold Digger”, „Tocalame” sau „Can’t get you”, iar piesele sale cumulează mai mult de 300 milioane de vizualizări pe YouTube. „California” a fost în fruntea topurilor muzicale din Europa și s-a poziționat pe locul 73 în topul Shazam World, cu peste 2.6 milioane shazams. Mario Joy are în palmares o sumedenie de premii, precum Best Uprising International Artist la Golden Panther Awards 2019 din New York sau En Moda Magazine Awards 2018 și 2019 din Cipru. La nivel local, artistul a colaborat de-a lungul timpului cu nume precum Jukebox, Lavinia, Nick Kamarera, Anda Adam, Dorian Popa, Otilia Bilionera, Puya și mulți alții.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.