Caută

30 septembrie 2022

Mario Joy revine cu un nou single – „I like Coffee”

Facebook
Twitter
WhatsApp

Interpretul hitului „California” revine în atenția fanilor săi cu o nouă piesă cu care va „ataca” topurile internaționale. Mario Joy, căci despre el este vorba, a lansat împreună cu Sprint Music noul său single – „I like Coffee” – care va deveni, cu siguranță, un succes internațional.

Unul dintre muzicienii români cu succes peste hotare aduce în atenția fanilor și nu numai un nou single. Mario Joy, artist cunoscut atât în țară cât și la nivel internațional lansează „I like Coffee”, o piesă perfectă ce se poate asculta la orice oră, așa cum și cafeaua poate fi băută în orice moment al zilei.

„Refrenul piesei mi-a venit pe plajă la Mamaia inspirat de Marea Neagră si de tot peisajul” și apoi am venit acasă și am cizelat-o. Sper să prindă pentru că este catchy și ca versuri, și ca ritm, si linie melodică. Îți dă o stare bună și vara și iarna. Pot spune că am așteptări de la piesa asta, mi se pare cea mai bună melodie a mea din ultimii 2 ani, la modul comercial. O piesă de dans, veselă, antrenantă. Subiectul este universal si se subînțelege din titlul piesei, este pentru cei care iubesc cafeaua, pentru că toată lumea de pe glob, mai mult sau mai puțin, o bea, mai ales alături de persoane dragi. Mă bucur că am licențiat-o deja și se va auzi și în alte țări vecine”, ne-a mărturisit Mario Joy.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.