Booking:

Marius China (0723.315.180)

MARY LEE

SOCIAL
MEDIA
STATS
Mary Lee

BIOGRAFIE

”Mary Lee”, pe numele ei Știrbescu Loredana Maria, este o tânără din Râmnicu Vâlcea , născută pe data de 11 ianuarie. Încă din copilărie își descoperă înclinațiile muzicale, cântând în corul școlii. La vârsta de 12 ani începe să frecventeze clasele școlii populare de artă, secțiunea canto- chitară , luând în paralel cursuri de teatru și dans modern. După numai 3 ani înființează trupa dance ”2 HOT”, cu care participă la numeroase spectacole , concursuri și emisiuni.
Primul eveniment major al carierei artistei are loc la vârsta de 18 ani, când primește propunerea de a modera o emisiune de divertisment pe un post local de televiziune. După doi ani petrecuți în fața camerei de filmat, timp în care și-a însușit o sumedenie de cunoștințe care, așa cum mărturisește chiar ea, au ajutat-o enorm până în prezent, artista decide să se dedice în totalitate carierei muzicale, trecând restul activităților pe plan secund.
A cochetat cu diferite stiluri de muzică (R&B , jungle, la hip-hop, dance), învățând de la cei mai cunoscuți producători muzicali, precum: Narcotic Sound, Deep Central, Win Production; axându-se în final pe genul Pop Dance, pentru că ,spune ea, se regăsește în mesajul optimist pe care acest stil îl transmite, ea fiind o fire foarte veselă și pozitivă. În prezent, artista locuiește în București, unde se pregătește intens pe plan profesional, studiind în paralel muzica și dansul, pentru a deveni o artistă completă .
Așa cum ne spune chiar ea într-un interviu oferit, „talentul este calitatea nr 1, după care miile de ore de muncă, studiu și repetiții devin o placere!”. Cheia succesului…? Să faci totul din pasiune, să crezi din tot sufletul și atunci vei reusi!

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.