Caută

7 octombrie 2019

MELLINA – Alt Barbat

Facebook
Twitter
WhatsApp

Ce mesaj transmite Mellina! Artista a lansat noul single, “Alt barbat”! S-a lasat cu accident!

“Sper sa vindec inimi!”

Mellina continua sa cante despre dragoste si sa se inspire pentru noile sale piese din viata ei, din povestile pe care le-a trait si din ce a invatat pe parcursul anilor. In colaborare cu Sprint Music, Mellina lanseaza piesa “Alt barbat”. Iata ce mesaj transmite cantareata si ce spune despre omul de langa ea!

“ “Alt barbat” (care face parte alaturi de “Sper ca ti-e bine” din primul meu album #PastilaPentruSuflet), este inca o piesa speciala pe care am scris-o acum multi ani, inspirata fiind din viata mea. Piesa face referire la modul in care il tratezi pe omul pe care il iubesti, mai precis…ce dai aia primesti, pentru ca nimic nu ni se cuvine! Nu trebuie sa uitam sa pretuim ce avem langa noi, pentru ca altfel o sa pierdem persoana respectiva! Sper in continuare sa vindec inimi cu muzica mea cum si pe mine ma vindeca muzica altora”, spune Mellina.

Si pentru ca nu exista filmari fara peripetii, Mellina era cat pe ce sa nu mai faca videoclipul noului single. Ce i-a dat batai de cap, povesteste chiar ea!

“Alt Barbat” este o co-productie Tralala Voice School & Sprint Music. Clipul este filmat la Scoala de actorie Victory of art de catre Daniel Libeg. Pot spune ca este cel mai scump clip al meu tinand cont de faptul ca in drum spre platoul de filmare am facut un accident (dauna totala) cu masina si pe aceasta cale vreau sa multumesc echipei de filmare care m-a asteptat si a venit si a doua zi la filmare, special pentru mine, pentru a putea termina clipul”, a mai adaugat artista.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.