Caută

11 iunie 2021

Mellina, inspirată de Survivor să compună “Mama Juana”!

Războinicii au susținut-o!
Facebook
Twitter
WhatsApp

Pentru Mellina experiența Survivor continuă și după ce a plecat din competiție. Nu are cum să uite trăirile intense și adrenalina din acest reality show, din contră a venit acasă cu o piesă inspirată din Republica Dominicană, denumită sugestiv “Mama Juana”. Melodia este un feat. cu Rareș de la ALB NEGRU și cu siguranță se va auzi pe buzele tuturor.
Ce înseamnă practic “Mama Juana”? Nimic mai simplu! Mama Juana este o băutură din Republica Dominicană, făcută din rom, vin roșu și miere îmbibată cu scoarță de copac și ierburi. Combinația perfectă pentru o piesă de vară, lansată, așa cum este normal, în colaborare cu Sprint Music.

” „Mama Juana” este o piesă pe care am scris-o cât timp eram în Survivor, pe insula Războinicilor. Și făceam câte două versuri, le rețineam pentru că nu aveam pe ce scrie, apoi mă duceam și le cântam Războinicilor și lor le plăcea! Și mai făceam iarăși două versuri și le cântam Războinicilor, lor li se părea super tare! Și noi de acolo am făcut planul să facem clip și piesa asta. Inițial, piesa trebuia să se numească „Lucruri simple”, până mi-a zis Starlin de această Mama Juana și mi-a zis poate bag în piesă și acest cuvânt,  care este băutura specifică din Republica Dominicană. În prima fază mă gândeam de ce se bagă el peste compozițiile mele, după care mi s-a părut o idee bună și așa a rămas și refrenul cu „Mama Juana”, dar și piesa a ajuns să se numească așa. Ulterior, am făcut versuri și muzică cu Rareș de la ALB NEGRU, instrumentalul este făcut de Bogdan Ioan, un prieten super vechi de al meu și  prin această piesă vrem să arătăm că nu contează  că ești înalt, mic, slab, că asculți muzică populară, pop, manele sau punk, toți oamenii suntem la fel și trebuie să zâmbim, să ne distrăm împreună, să bem, să mâncăm, să ne bucurăm de viața asta, indiferent de rasă, de religie, de statutut social. Prin „Mama Juana” am mai vrut să arătăm, atât eu cât și Războinicii că indiferent de  discuțiile pe care le-am avut în Survivor, suntem oameni și  când am ieșit de acolo, ne-am strâns frumos mâna și am rămas oameni”, a declarat Mellina.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.