Caută

Booking:

Georgiana Slabu (0726.771.102)

MELLINA

SOCIAL

MEDIA

STATS

87.97 K +
47.80 K
631
1.63 K +
mellina

BIOGRAFIE

MELLINA

Cunoscuta pentru hit-ul “Poza de Album” feat. Vescan, piesa care a fost nr 1 in Media Forest in Romania si Republica Moldova ( 52 milione vizualizari pe YouTube), Mellina este unul dintre putinii compozitori/producatori/textieri de gen feminin din Romania, ea scriind piese pentru Lora, Mira, Alina Eremia, Mihai Chitu, Fatman Scoop, Adrian Eftimie etc.

Artista este cunoscuta si pentru colaborarile cu Bere Gratis, Mihai Chitu, Nosfe, Cortez, JerryCo si Cosy, castingand premiul “Strongest Message” in cadrul premiilor Media Music Awards.

In anul 2016, impreuna cu Maria Simion, numita “profesoara de canto a vedetelor”, au deschis scoala de muzica „Tralala School”, proiect care se bucura de un real succes.

Printre ceele mai cunoscute piese ale artistei amintim: „Poza de album„ feat Vescan, „Cutremur in inima mea„, „Poezii pe piele„, „Pacatuiesc cu tine„, „Ochii tai„, “Sper ca ti-e bine”, “Noi.

Dupa participarea la emisiunea”Survivor” artista se intoarce  cu un vibe nou si un stil fresh, lansand piesa „Mama Juana”, piesa pe care a compus-o cat timp era la Survivor si care vorbeste despre exeperienta traita de artista in cadrul acestu show televizat.
Urmeaza doua colaborari de succes, prima cu Edward Sanda la piesa”Noi Doi”,si cea de-a doua colaborare, cu  nimeni altul, decat Andrei Stefanescu(Alb Negru) pentru piesa „Te-am iubit”, un featuring de exceptie cu un videoclip selectat la o competitie de film international

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.