Caută

24 noiembrie 2021

Mindblow lansează „Don’t let me go”

o piesă produsă de DJ Project
Facebook
Twitter
WhatsApp

După mai multe colaborări de succes, Mindblow revine și lansează o nouă piesă specială „Don’t let me go”, produsă de Gino Manzotti și Maxx de la DJ Project. Cei trei au făcut echipă bună și le-a ieșit un produs pe cinste.

DJ Mindlow a lansat, alături de Gino Manzotti și Maxx de la DJ Project, sub egida Sprint Music, piesa „Don’t let me go”. Se știe că echipa a mai colaborat de-a lungul timpului și a mai lucrat alături de câteva voci feminine care au rămas în umbră. Sound-ul fresh, îmbinat perfect cu vocea plină de senzualitate și stilul dance al celor doi Dj consacrați, Gino și Maxx, este de neegalat.

„Vreau să vă prezint noul meu proiect, de care sunt foarte mândru și la care am lucrat foarte mult în ultima perioadă. “Don’t let me go” este o piesă plină de emoție, cu un mesaj puternic, și cu un sound unic, care sper să aibă un impact plăcut asupra voastră!”, spune DJ Mindblow. Piesa a fost produsă de Gino Manzotti și Maxx de la DJ Project pentru Mindblow care este un tânăr DJ din Cluj Napoca. „Don’t let me know” este o piesă dance, în limba engleză, pe care o poți asculta la orice oră din zi și din noapte”, ne-a spus DJ Maxx.

Cine este Mindblow?

Mindblow e, de fapt, Mînzat Cătălin din Cluj Napoca și a colaborat de mai multe ori cu băieții de la DJ Project. Mindblow e un producător muzical și DJ român, al cărui stil a fost influențat de-a lungul timpului de nume importante ale muzicii electronice precum Armin Van Buuren, Tiesto și David Guetta. Muzica e mai mult decât o pasiune pentru el, a ajuns un stil de viață, de aceea petrece foarte mult timp în studio, unde lucrează la proiectele sale sau colaborează cu unii dintre cei mai buni DJ din România. Primul său single, „Velvet”, e disponibil pe toate platformele de streaming online.
Gino Manzotti și Maxx reprezintă rețeta succesului atunci când vine vorba despre muzica dance din România. În cei peste 20 de ani de carieră, au lansat zeci de piese care au devenit rapid hit-uri și au ocupat primele locuri în topurile muzicale.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.