Caută

16 octombrie 2023

Miryam lansează „Trandafiri cu spini”,

o piesă cu un puternic impact emoțional
Facebook
Twitter
WhatsApp

„Uitarea e tot ce îmi rămâne să spăl toate rănile”

Pentru artista Miryam suferința în dragoste se transformă în „Trandafiri cu Spini” și astfel în cel mai nou single al ei. Împreună cu Sprint Music, Miryam și-a pus din nou vocea în valoare într-o piesă emoționantă, despre suferință în dragoste, sentimente și iubire. Premiera pentru „Trandafiri cu spini” are loc azi, pe 16 octombrie.

„Uitarea e tot ce îmi rămâne să spăl toate rănile”, cânt ă Miryam pe super piesa compusă de Ralflo și Lea. Cea mai nouă melodie semnată Miryam beneficiază și de un videoclip realizat de cunoscutul regizor Claudiu Stan.

Miryam este foarte activă și foarte creativă și își dorește să facă muzică bună. Artista nu duce deloc lipsă de cântări, are un program extrem de încărcat, fiind foarte solicitată la cântări și evenimente.

„Pe lângă piesele pe care le scot acum, pregătesc și altele alături de band-ul meu, Miryam Live Band. Mă dedic muzicii în totalitate și fetiței mele de 5 ani, Arianna Ayzee. Ea merge la grădiniță, face muzică, gimnastică aeriană, face acrobație și este printre primele de vârsta ei. Sunt foarte mândră de ea!”, ne-a spus cântăreața la un moment dat.
O adevărată profesionistă, Miryam se concentrează acum pe evenimentele pe care le are cu trupa sa dar și pe programul aglomerat din studioul de înregistrări, acolo unde știe că face cele mai frumoase piese pentru fanii ei.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.