Caută

Booking:

Carmen Stoian (0737.677.677)

MIRYAM

SOCIAL

MEDIA

STATS

BIOGRAFIE

Eu sunt Miryam
“Pot spune despre mine ca am ajuns la consacrarea si maturitatea artistica pe care le-am cautat de-a lungul frumoasei mele cariere muzicale. Ma simt implinita ca artist, ma simt fericita pe scena, ma simt minunat in mijlocul oamenilor care ma asculta si se bucura de muzica mea!

Cum a inceput povestea mea?

M-am nascut si am copilarit in Iasi, orasul teilor lui Eminescu, un loc care va fi mereu aproape de sufletul meu! Parintii mei, tata sirian si mama romanca, mi-au calauzit cu dragoste pasii de copil si mi-au cultivat dragostea pentru muzica.
Copilaria a lasat locul adolescentei in acelasi romantic Iasi, unde ma pregateam intens pentru marele meu vis: acela de a ajunge o artista cunoscuta in Romania dar si in afara tarii noastre, pentru ca muzica mea sa poata atinge sufletele oamenilor de pretutindeni.”

Miryam e la înălțime cu noul single „Dulce și Amar” la care a filmat și un videoclip incitant!
După ce a participat la Eurovision și a lansat alte două piese anul acesta, Miryam revine în atenția fanilor săi cu o nouă piesă cântată la înălțime, la propriu. Pentru că solistă alături de instrumentiștii ei cântă la cinci metrii înălțime, fiind filmați pe o schelă pentru videoclipul piesei „Dulce și Amar” lansat împreună cu Sprint Music.
Cameleonica solistă, care de la începutul anului ne-a încântat deja cu piese precum „Fistic”, „Top of the Rainbow” sau „Doctor în iubire”, lansate împreună cu Sprint Music și Balkanika Records, vrea să dea din nou lovitura. De dată aceasta împreună cu băieții din trupa ei a filmat un videoclip la înălțime pentru piesa „Dulce și Amar”, regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment). Piesa a fost compusa de Marius Borcoi si orchestrata de Daniel Didi .Textul ii aparține Emanuelei Oancea. Videoclipul a fost filmat la propriu la înălțime, pe o schelă de 5 metri, unde solista și o parte dintre colegii ei au fost nevoiți să se urce.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.