Caută

29 octombrie 2021

Mr. VIK a lansat „Morenita”

“Lucrurile care au un sfârșit, pot avea și un alt început!”
Facebook
Twitter
WhatsApp

În ultima zi de vineri a lunii octombrie, Mr. VIK ne propune o nouă piesă din proiectul Friday Raggaeton, în colaborare cu Sprint Music. Acum este vorba de „Morenita”, o melodie cu un mesaj special, de dans, care trebuie ascultată pe repeat.

“ „Morenita” este o melodie pe care am făcut-o acum 5-6 ani, textul este făcut de Gabriela Cristina Mirică și în versurile acesteia este vorba de o fată morenita care suferă din dragoste, care o pățește. Și cumva o încurajez că lucrurile se pot întâmpla într-un fel sau altul, pentru că ea a crezut că este iubită dar nu a fost ceva adevărat, a fost doar o iluzie. Vreau să scot în evidență că lucrurile, chiar dacă au un sfârșit, pot avea apoi și un alt început, găsești în toate un nou scop de a trăi, de a merge mai departe”, ne-a spus Mr. VIK, care în realitate are o căsnicie fericită și o familie foarte frumoasă.

„Eu și Tamy, soția mea, ne-am cunoscut acum opt ani pe Facebook, am vorbit o lună la telefon și a fost foarte interesantă discuția, și ea ca persoană, așa că am venit la București de la Satu Mare și am rămas aici până acum. Ea stătea în chirie, însă ne-am mutat într-un apartament și apoi a venit copilul. Ne-am vrut din prima, muzica a fost cea care ne-a unit și am mers mai departe”, ne-a povestit cu emoție în glas solistul și compozitorul Mr. VIK. Ascultați piesa, urmăriți videoclipul și dansați cu „Morenita„!

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.