Caută

7 ianuarie 2022

Mr. VIK & Anuelli, prima colaborare de top pe 2022!

It’s Friday Raggaeton!
Facebook
Twitter
WhatsApp

Prima vineri din noul an aduce și prima colaborare din proiectul Friday Raggaeton care continuă și în 2022 cu mai multă forță și muzică bună. Mr. VIK le aduce fanilor săi de această dată o piesa cu Anuelli!

„Yalla Ferrari”, prima piesă pe 2022 din proiectul Friday Raggaeton este o super colaborare între Mr. VIK și Anuelli, o melodie puternică cu care cei doipășesc încrezători în noul an, împreună cu Sprint Music.

„Începem noul an frumos cu proiectul nostru de Friday Raggaeton și lansăm piesa în colaborare cu Anuelli. Este o melodie în stilul meu, Balkaton, cel pe care l-am avut până acum, o melodie despre mașini, viteză, despre cum să petreci în autoturismul personal atunci când mergi prin oraș, despre viteză și distracție. O să vă placă cu siguranță noua noastră colaborare și dăm bătaie în continuare ca anul acesta să ieșim din studioul de înregistrări cu cele mai tari creații muzicale. Începem 2022 cu forțe noi și le urăm toate cele bune celor care ne ascultă muzica și ne urmăresc pe rețelele de socializare. Și nu uitați că ne vedem și pe TikTok cu noile trenduri”, ne-a mărturisit Mr. VIK la început de an.

Anuelli, la randul ei, a mărturisit: „Mă bucur mult pentru această colaborare cu Mr.VIK! Noi am mai lucrat la piese împreună și mereu am avut un vibe mișto! Sper să vă placă piesa! Vă salut pe toți și nu uitați să mă urmăriți atât pe instagram cât și pe tiktok anuelli_official! Much love”.

Cine este Anuelli?

Tânăra solistă nu este deloc străină de lumea muzicii, doar că a trecut la nivelul următor! Mai bine de 10 ani a fost songwriter, dar s-a apucat și de cântat! Este vorba despre Anuelli, care în colaborare cu Mario Joy și Sprint Music au lansat anul trecut piesa “Momento”.
Sunt songwriter de peste 10 ani și am lucrat la piese precum “Bilionera”, “Domino”, etc.. Sunt mulți ani în care am stat bine să mă gândesc dacă eu vreau să fiu artist cu adevărat sau să rămân doar la a compune piese pentru alții. Dar niciodată nu este prea târziu să faci ceea ce îți place și iubești. Și cu siguranță vor mai veni și alte piese super tari pe care vreau să le împărtășesc cu toată lumea. Hope you guys enjoy my work!”, a spus artista la momentul respectiv!
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.