14 iunie 2021

MR. VIK feat. Alex Mica vin cu “Maribella”

Facebook
Twitter
WhatsApp

MR.VIK este unul dintre cei mai productivi artiști de la noi pentru că muncește în studio pe bandă rulantă și scoate piese una după alta.

După feat-urile cu Anda Adam, Ralflo, Sermin și multe altele, MR. VIK vine în atenția fanilor săi cu o nouă colaborare de excepție. De această dată, MR. VIK feat. Alex Mica lansează împreună piesa “Maribella”. Ce spun artiștii despre această colaborare, aflați imediat!

“Mergem în forță mai departe!  Anul acesta am scos într-una piese, cred că am 10 clipuri scoase.  Ideea pentru piesa “Maribella” a fost a lui Marius Chină de la Sprint Music. Am făcut acest clip și ne-am dus pe tematica asta mai balcanică și o să o tot ținem așa, doar că am făcut piesa în limba spaniolă ca să putem duce treaba asta la un alt nivel. Alex Mica a făcut multe piese și este internațional. Și mai pregătim ceva împreună, am mai făcut o piesă care va urma după “Maribella”. În plus, mai lucrez cu el pe partea de producție pentru proiectul lui solo. Așteptăm feedback-urile și sperăm să fim pe placul publicului!”, spune MR. VIK.

La rândul său, Alex Mica este și el încântat de această nouă “prietenie muzicală”.

„Colaborarea cu MR. VIK a avut loc în momentul în care Marius Chină (managerul lui Vik), m-a contactat ca să discutăm de o colaborare pe termen îndelungat, propunându-mi astfel să interpretez un refren pe o piesă nouă, compusă și produsă de MR. VIK. Am primit piesa, iar la prima ascultare nu eram chiar așa încântat, și am zis că aș face eu un refren, dar am ascultat piesa de mai multe ori și, am zis să încerc să trag refrenul lui Vik. Am dat melodia într-o tonalitate în care vocea îmi sună ok și am trimis băieților să asculte. Le-a plăcut mult și s-a stabilit data filmării videoclipului, la sfârșitul lunii mai. Am ajuns la București cu 2 zile înainte de filmări, iar duminică, 30 mai, am fost prezent de dimineață pe platoul de filmare. Totul a decurs foarte bine și cred că videoclipul, la fel ca și piesa, vor încânta privirile și urechile ascultătorilor. Mă bucur pentru această colaborare cu Mr. Vik, drept pentru care pregătim încă o piesă împreună, de această dată cu un refren marca Alex Mica”, a spus și Alex Mica despre colaborarea cu MR.VIK pentru “Maribella”.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.