Caută

14 aprilie 2021

Mr. VIK feat. Sermin lanseaza ”Sana Sana”, o piesă în trei limbi straine

Facebook
Twitter
WhatsApp

Nici bine nu a lansat “Coco Bongo” căci Mr.VIK vine la aproape două săptămâni după asta cu un feat. de excepție cu Sermin pentru “Sana Sana”. Tot în colaborare cu Sprint Music, artistul scoate cea mai ritmată piesă a momentului!

“Ce e interesant la piesa asta este că e făcută în 3 limbi: turcă, română și spaniolă. Eu am avut întotdeauna o atracție pentru muzica balcanică și am căutat o voce specială și l-am găsit pe Sermin. Inițial, piesa era în limba spaniolă. După ce l-am găsit pe Sermin, mi-am dat seama că putem să facem ceva foarte tare în limba turcă și atunci el a găsit niște texte foarte tări și a făcut refrenul în turcă, care sună bestial. Linia melodică și toată producția îmi aparține și vrem cumva să acoperim o plajă mai largă pentru această piesă, fiind polivalentă, ca să zic așa, în română, turcă și spaniolă. Ne-am dorit foarte mult să meargă bine piesa. De anul trecut eu tot scot piese în continuare și vor urma multe piese tot în stilul meu caracteristic “balcatonian”!”, povestește Mr.VIK.

Mr. VIK este un artist complex și este plin de surprize. În 2019 el a lansat și o piesă în colaborare cu Anda Adam, “La Pachanga”, o piesă foarte catchy, pe ritmuri reggaeton.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.